EDITA U DRUŠTVU TOŠIĆEVE BIVŠE LJUBAVNICE: Žestok UDAR na Jelenu Karleušu u JEKU rata, evo šta su poručile!

Autor:

Zabava

23.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović ne prestaje da provocira Jelenu Karleušu!

EDITA U DRUŠTVU TOŠIĆEVE BIVŠE LJUBAVNICE: Žestok UDAR na Jelenu Karleušu u JEKU rata, evo šta su poručile!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Pevačica Edita Aradinović sklona je raspravama sa pevačicom Jelenom Karleušom, što smo mogli da pratimo i prethodnih meseci i nedelja. Međutim, očigledno da Edita želi nastavak ove priče, budući da je nastavila da provocira Jelenu na društvenim mrežama, ovog puta, baš žestoko. 

Naime, Edita je na Instagram profilu objavila fotografiju sa koleginicom Inom Gardijan, sa kojom Jelena nema dobar odnos. Inače, Ina Gardijan je dovođena u navodnu aferu sa Jeleninim i dalje zakonitim suprugom, ali bivšim ljubavnim partnerom Duškom Tošićem, o čemu smo ranije pisali. 

Republika

Foto: Instagram.com

Edita Aradinović objavila fotografiju sa Inom Gardijan

- Prirodno, bebo - napisala je Edita, uz tri emotikona srca. 

Inače, Jelena je nedavno i prokomentarisala Inu, te ju je nazvala ,,nebitnom":

Pravda za kralja anija! Da li je realno da niko nije oteo mikrofon nekoj nebitnoj Ini i dao ovakvom pevaču da peva? Ne postoji dan, dragi moj Đani, da moje društvo i ja ne pustimo tvoje pesme! - napisala je Karleuša.

Podsetimo, pevačica Ina Gardijan ovih dana je u žiži interesovanja javnosti. Proslavila se u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezde", a javnost ju je povezivala sa mnogim pevačima. Dugo se spekulisalo o njenom odnosu sa Acom Živanovićem, ali je Ina otkrila da joj je on prijatelj iz detinjstva, a demantovala je i vezu sa Milanom Stankovićem, sa kojim je snimila duet. 

- Ina je dugo volela našeg napadača, koji je igrao u Nemačkoj. Često je išla tamo na nastupe i viđala se krišom sa njim, kako javnost ne bi saznala za to. Osvojio ju je pažnjom i svojim džentlmenskim ponašanjem, a ljubav im je u cvetala, da bi onda prestala. Nikada nam nije otkrila zbog čega je ljubav prestala, ali znamo da i dalje pati za njim - govori izvor blizak pevačici.

Inače, Ina se dosta puta pominjala da je imala navodnu aferu sa Duškom Tošićem. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading