NAŠ PEVAČ NEUTEŠAN ZBOG POGIBIJE PRIJATELJA: "Duša me boli za njim i njegovom devojčicom"

Autor:

Zabava

19.09.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija kod Novog Sada sve zavila u crno!

Smrt Almira Aljovića, Novopazarca koji je radio u Švajcarskoj i u Ulcinju držao popularnu plaźu i klub "Pearl beach" koji prima više hiljada ljudi, beskrajno je rastužila pored porodice i prijatelja i sve njegove mnogobrojne saradnike. Jedan  od njih je i pevač Šako Polumenta. On je za Republiku ispričao da ga je vest o pogibiji Aljovica zatekla i šokirala.

- Duša me boli za njim, za tim dobrim čovekom. U šoku sam, kao i kompletno okruženje. Bio je izuzetno sposoban čovek, odličan gazda i neko ko me je uvek ispoštovao. Radio sam kod njega uvek sa radošću i imao najviše nastupa na obostrano zadovoljstvo. On je bio izuzetan domaćin koji bi mene i moje prijatelje uvek obradovao vrhunskim gastronomskim specijalitetima. Prosto ne mogu da verujem da ga više nema - rekao je Polumenta za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Šako Polumenta

Pevač u dahu govori o Almiru koji je sinoć poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada, a sa njim je poginula i jedna ženska osoba. 

- Ne znam mnogo o njegovom privatnom źivotu. Znam da je od pre nekoliko godina bio u ljubavi sa Irenom sa kojom ima devojčicu rodjenu pre jedno godinu dana. Znam da je bio privržen porodici i toj ćerkici o kojoj je često pričao. I za njom me duša boli - iskren je Šako.

On će Almira pamtiti po divnim trenucima koje su provodili skupa. Pamti da ga je obradovao nečim što je voleo. 

- Pamtiću ga kao merakliju. Bio je pravi posvećeni ugostitelj. Pili bismo najbolje vino. Sećam se da sam ga obradovao kutijom tompusa koje sam dobio od drugog prijatelju i poklonio ih njemu. On se baš raznežio i zahvaljivao mi se.

Republika

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Almir Aljović poginuo u saobraćajki kod Novog Sada

Nesreća se, podsetimo, dogodila sinoc malo pre ponoći, a za sada nije poznato kako je automobil kojim je upravljao ugostitelj sleteo s puta. Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika. Aljović je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, dok je ženska osoba usled komplikacija i pored napora lekara preminula kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading