NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS! Sanja Kužet objavila fotku sa sinom - BLISTA nakon porođaja!

Autor:

Zabava

20.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka oduševila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

NAJLEPŠI PRIZOR KOJI ĆETE VIDETI DANAS! Sanja Kužet objavila fotku sa sinom - BLISTA nakon porođaja!

Foto: Republika.rs

Sanja Kužet

Voditeljka Sanja Kužet (41) nedavno je postala majka po treći put, kada je na svet donela sina Vuka. Kroz objave na društvenim mrežama, Sanja je pokazala svoju radost i uživanje u majčinstvu, deleći nežne trenutke sa svojim naslednikom. 

Na jednoj od fotografija, Sanja pozira u plavoj haljini dok sedi na klupi pored Vuka koji se nalazi u kolicima za bebe, ističući važnost porodičnih trenutaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

Sanja Kužet je uvek bila diskretna kada je reč o svom privatnom životu, a posebno kada je u pitanju njen partner Nemanja Živojinović, koji je danas direktor marketinga u jednoj auto kući. 

Ona ističe da ne krije svog partnera od javnosti, već jednostavno smatra da nije neophodno da se on pojavljuje na njenom radnom mestu. Ipak, kada se zajedno pojave na događajima, to im ne predstavlja problem, te ističe da ih paparaci slobodno mogu fotografisati.

Ovo su neke od detalja iz privatnog života poznate voditeljke Sanje Kužet, koja je nedavno proslavila dolazak svog trećeg deteta na svet. Njena posvećenost porodici i poslu, uz diskreciju kada je u pitanju privatni život, čine je još interesantnijom javnosti.

Republika

Foto: Republika.rs

Sanja Kužet na snimanju "Zvezda Granda"

Podsećanja radi, Sanja se nedavno pojavila na snimanju 18. sezone takmičenja "Zvezde Granda". Iako je trenutno na porodiljskom odsustvu, Sanja Kužet nije propustila priliku da se pojavi na snimanju i podrži svoje kolege. Njen povratak na scenu izazvao je lavinu pozitivnih reakcija, a fanovi su jedva dočekali da vide omiljenu voditeljku ponovo. Sanja je pokazala da je izuzetno posvećena svojoj karijeri, ali i svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading