"TRI PUTA SAM PROVERAVALA, ZAISTA JE UMRLA!" Prijateljica pokojne glumice otkrila JEZIVE DETALJE o Radmili Živković!

Autor:

Zabava

20.09.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitava javnost ostala je u šoku nakon tužne vesti!

"TRI PUTA SAM PROVERAVALA, ZAISTA JE UMRLA!" Prijateljica pokojne glumice otkrila JEZIVE DETALJE o Radmili Živković!

Foto: Printscreen/ Kurir

Glumica Radmila Živković preminula je u 72. godini, ostavljajući za sobom neizbrisiv trag u svetu glume i umetnosti. Njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Zlata Numanagić otkrila je u emisiji "Blic dan" neke intimne detalje o njihovom odnosu, ističući Radmilinu preemotivnost kao jednu od njenih najizraženijih osobina. "Hodajuća emocija" - tako je Zlata opisala Radmilu, naglašavajući da je ona bila preemotivna osoba, i da je nekim ljudima delovala kao gruba, opasna i drska, što je ustvari bila samo njena odbrana.

Foto: Printscreen/ K1 Televizija

Radmila Živković

Iskrenost i odanost

Zlata je istakla da je Radmila bila iskrena i odana, posebno prema svojoj ćerki, te da će njen nedostatak biti neizmerno osećan. "Bila je veoma skromna" - dodala je Zlata, osvetljavajući jednu drugu, manje poznatu stranu ove velike glumice.

- Tri puta sam proveravala, jer prvo što čovek oseti je neverica. Zvala sam je "hodajuća emocija", ona je preemotivna osoba bila i po tome ću je pamtiti. Nekim ljudima je delovala kao gruba, opasna i drska, a to je bila njena odbrana. Sećam se pre jedno godinu dana je bila neka opširna emisija o njoj, pozvali su me da kažem nešto o njoj. Kasnije me je nazvala telefonom da se zahvali na lepim rečima, rekla mi je: "Ti si mene provalila, a ja sam ti zahvalna što to nisi zloupotrebila" - rekla je Zlata u emsiiji "Blic dan".

Foto: Tanjug?D. Kujundzić

Boda Ninković

Emocije i iskrenost kao teret

Boda Ninković, još jedan kolega i prijatelj preminule glumice, izrazio je svoje iznenađenje i tugu povodom Radmilinog odlaska. Istakao je da je ona bila izuzetno senzibilna osoba, te da se trudila da se zaštiti maskom hladnoće i strašnog izraza lica, dok je u stvarnosti bila vrlo osetljiva. Boda je naglasio da je Radmila bila borac za prava glumaca i da nije prihvatala kompromise, što ju je na kraju koštalo.

Sećanje na Radmilu Živković ostaje duboko urezano u srcima njenih prijatelja, kolega i obožavalaca. Njen doprinos svetu glume i umetnosti će zauvek biti neizbrisiv, a sećanje na nju će živeti kroz njena remek-dela na pozorišnim daskama i filmskom platnu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading