NAJEZDA UDVARAČA NAKON SAOBRAĆAJNE NEZGODE: Goga Sekulić skinula KRAGNU, pa ŠOKIRALA! (VIDEO)

Autor: M. Đ. / M. P.

Zabava

20.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikad više cveća, šampanjaca i meda nisam dobila nego sad", izjavila je pevačica.

Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela nezgodu, kad ju je udario auto dok je prelazila preko pešačkog prelaza. Goga je nakon ovoga prevezena u Urgentni centar, gde su joj stavili kragnu, sa kojom se do večeras pojavljivala u javnosti.

Goga je večera stigla na proslavu Pinkovog portala, gde je skinula kragnu pred okupljenim medijima, a svi su je pohvalili zbog izgleda. 

- Nisam se spremila, samo sam se našminkala. Ja sam zgodna i nezgodna, kako god da okrenete. Znate šta ne volim, da mi kamera uđe u zenicu, malo raširite, bar do struka. Ostali su novinari bez teksta kad sam ja u pitanju. Imamo stvarno koleginice koje se bave šoubiznisom, karijera im je na prvom mestu. A ja se 10% bavim karijerom i dobro mi ide. Zamislite da se bavim više, pojela bih ih - rekla je Goga, pa progovorila o bivšem suprugu:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goga Sekulić skinula kragnu

- On je stvarno divan, ostali smo u dobrim odnosima zbog sina. Stvarno je super, da se ne ponavljam, u svakom smislu. Ali setite se pre korone, on Cirih, ja Beograd... Možda je ta daljina doprinela tome - rekla je Goga, pa progovorila o nezgodi:

- Ja sam tip koji ne miruje, sad sam se posle dužeg vremena uplašila. Automobil je naleteo na mene. Ja se okrenula kao da sam od čelika, krenula da guram auto. On je dao gas, zakočio je tek kad je video patrolu. Zahvalna sam Bogu što sam ostala živa. Tata se šali: "Goga je dobro, šta je sa autom". Dobro je i auto i vozač. Kad sam se pojavila zamotana, prišao je i počeo da dira to oko vrata. Meni ovo smeta (kragna), ali s vremena skidam i stavljam. Da nisam ovako pozitivna, verovatno bih bila u bolnici. Lekari će se verovatno naljutiti. Moram da idem na kontrole prvih mesec dana, a onda ćemo videti kad krene rehabilitacija. Snagu mi daje moje dete - istakla je Sekulićeva.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Gogu saleću udvarači nakon nezgode

Goga je priznala da trenutno ima nalet udvarača.

- Nikad više cveća, šampanjaca i meda nisam dobila nego sad. Ako neki ne znaju adresu, šalju okolo po restoranima gde ja sedim. Hvala im mnogo, ali moraću da razmotrim sve ponude. Sve su mlađi, samo mlađi, kakvi stariji, šta ću sa njim da radim - rekla je Goga.

Ceo intervju pogledajte na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading