SRAMOTNO! TEA NIJE HTELA DA OTKAŽE KONCERT UPRKOS TRAGEDIJI! Preči joj novac od pogibije dece! Oglasili se i pevači!

Autor:

Zabava

23.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pevačicu su osudili zato što je pevala, kada je na putu Raška-Kraljevo, stradalo troje dece i otac

SRAMOTNO! TEA NIJE HTELA DA OTKAŽE KONCERT UPRKOS TRAGEDIJI! Preči joj novac od pogibije dece! Oglasili se i pevači!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Tamara Pavišić, facebook.com/bojan.mostrokol,Nikola Mutić

Pevačica Tea Tairović pevala je u beogradskoj areni dve večeri zaredom, 21. i 22. septembra, a uprkos tome što su joj mnogi sugerisali da treba da otkaže koncert zbog tragedije koja se desila na putu Raška-Kraljevo, u blizini Bojanića, kada je stradalo troje dece i otac, ona je održala spektakl. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović

 

Na društvenim mrežama pevačicu su mnogi osudili u komentarima zbog ovog postupka, dok se ona pravila kao da se ništa ne dešava.

- Jel moguće da je njoj bitnije da peva, nego da pomeri ako ništa drugo termin koncerta? Stvarno mi ovakvi pevači nisu jasni - glasio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović

Jedina preživela u jezivoj saobraćajki je Mirjana Lazović Bugarić, supruga nastradalog vojnika Danijela Lazovića, satima je bila zarobljena u olupini automobila. Na uznemirujućem snimku, koji je nastao desetak minuta nakon nesreće, vidi se borba prisutnih za njen život.

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

 

Tragedija na putu Kraljevo-Raška, kod Ušća, u kojoj je poginula porodica Lazović iz Raške, uključujući troje dece, njihovog oca i komšinicu, šokirala je celu Srbiju. 

Kako se podigla velika prašina na društvenim mrežama zbog tragedije i toga što je Tea pevala, iako je vest potresla kako Srbiju, tako i region, oglasili su se i drugi estradnjaci, te su otkrili da bi svakoko i sami uzeli u obzir pomeranje koncerta u ovakvim slučajevima. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić

 

Pevač Darko Lazić kaže da ga jeste potresla tragedija, kao i da je upoznat sa time šta se desilo. 

- Čuo sam šta se desilo. Nemam reči... Svakako da sam uvek za to da se ne peva ako se proglase neki dani žalosti. Tja događaj je sve potresao - kratko je poručio povač, a sa njim se složio i Era Ojdanić:

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

 

- Tragedija je velika i svakako da većini nije do pesme. Ja mogu da pričamo samo u svoje ime, a za druge ne odgovaram. 

Pevač Bojan Tomović se takođe oglasio ovim povodom navodeći da je svakako za otkazivanje koncerta.

- Ne bih Teu komentarisao, svako donosi odluke za sebe. Mogla je da pomeri, ali dobro. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading