BAJAGA SE NASRED ULICE SVAĐA S DEVOJKOM: Isplivao šok-snimak, roker potpuno izgubio kompas (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.09.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle razvoda je pokušao da sakrije da ima novu ljubav.

BAJAGA SE NASRED ULICE SVAĐA S DEVOJKOM: Isplivao šok-snimak, roker potpuno izgubio kompas (VIDEO)

Foto: Printskrin X

Bajaga se nasred ulice raspravlja s devojkom

Rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga šokirao je javnost kada je odlučio da se nakon 33 godine braka razvede od supruge Emilije, nakon čega je uhvaćen sa novom devojkom.

Iako je svoju privatnost uvek strogo čuvao za sebe, povodom razvoda se oglasio i to putem društvene mreže. 

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i toga da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden - otkrio je on pre izvesnog vremena na Fejsbuku.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bajaga je nakon raskida uhvaćen sa novom devojkom

Sa novom izabranicom, prva ga je uhvatila ekipa Paparaco lova, dok je jedan slučajni prolaznik doživeo neprijatnost kada je, snimajući srpsku zastavu koja se vijorila iznad mosta na Adi, ugledao Bajagu sa devojkom kako mu upada u kadar i divlja što ih slika.

Vođa Instruktora izgleda je u međuvremenu prestao da se svađa sa slučajnim prolaznicima, pa se usredsredio na svoje okruženje.

Naime, on je sada uhvaćen kako se nasred ulice raspravlja upravo sa svojom partnerkom, o kojoj nikada do sada nije želeo javno da priča.

 

 

Njih dvoje su uhvaćeni kako, prilično neodlučni kuda bi pošli, ipak na kraju prelaze ulicu na raskrsnici i dalje nastavljaju Ruzveltovom. 

Ovaj snimak se pojavio na platformi "Iks", nekadašnji Tviter, gde je vrlo brzo postao viralan.

Podsetimo, to što Bajaga ne priča javno o svojoj aktuelnoj izabranici, ne treba da čudi s obzirom na to da muzičar nikada nije bio previše pričljiv ni o porodici. 

Samo u ponekom intevjuu rekao bi neku reč o deci, sinu i ćerki, koji su sada već odrasli ljudi, kao i o supruzi, o kojoj je uvek imao samo reči hvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading