HITNO OGLAŠAVANJE NATAŠE BEKVALAC! Otkrila zašto napušta Srbiju sa porodicom!

Autor:

Zabava

24.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac otkrila šta se dešava u njenom životu!

HITNO OGLAŠAVANJE NATAŠE BEKVALAC! Otkrila zašto napušta Srbiju sa porodicom!

Foto: ataimages

Pevačica Nataša Bekvalac proslavlja svoj 44. rođendan na poseban način - otputovala je sa svojom ćerkom Hanom Ikodinonović, sestrom Kristinom i njenom naslednicom. Ova ekipa se već pokazala kao izuzetno složna i srećna, a Nataša je na društvenim mrežama podelila nostalgičnu uspomenu iz 2014. godine, gde se ista ekipa nalazi na aerodromu tokom putovanja.

U opisu fotografije napisala je: “2024 vs 2014. Ekipa. Ista. E pa rođendanska žurka može da počne!”

 

 


Nataša ističe da je veoma ponosna na puteve kojima tri sestre koračaju, na odnos koji imaju i na njihovu decu. Posebno ističe važnost ženske samostalnosti, ali priznaje da dolazi i do razmirica među njima, posebno između nje i sestre Kristine, s obzirom da često rade zajedno. Ipak, ističe da su sestre njena najveća podrška i moć, te ih vidi kao svoje partnere u dobru i zlu.

 

 


Natašini pratioci su brzo reagovali na ove nostalgične trenutke, čestitali joj rođendan i izrazili oduševljenje prizorima, naglašavajući složnost i sreću koja se vidi u ovoj porodici. Nataša ističe da joj je podrška porodice veoma važna i da je ponosna na ono što su postigle.

- Pored borbe s kilogramima jedna od najtežih borbi, a nije da ih nisam vodila, jeste borba s cigaretama. Ova bolest ovisnosti u međunarodnoj klasifikaciji ima šifru F17. Dakle, ja imam šifru - na duhovit način je govorila pevačica o ovoj svojoj muci, te istakla da ima punu podršku porodice.

Nataša Bekvalac se, kao i uvek, pokazala kao osoba koja ceni porodične vrednosti i podršku, te je ovaj rođendan proslavila na način koji joj je najdraži - sa svojim najbližima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading