SAŠA POPOVIĆ HITNO PRELOMIO, PROMENA ŠOKIRALA SVE! Doneta odluka koja će uticati na čitav njegov tim!

Autor:

Zabava

24.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su se pitali šta će se dogoditi sa popularnim takmičenjem nakon što se saznalo da Saša Popović neće biti u mogućnosti da vodi šou od njegovog početka.

SAŠA POPOVIĆ HITNO PRELOMIO, PROMENA ŠOKIRALA SVE! Doneta odluka koja će uticati na čitav njegov tim!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Posle 20 godina uspešnog postojanja, muzički šou "Zvezde Granda" dobija potpuno novi koncept takmičenja koji će zasigurno zainteresovati gledaoce širom regiona.

Kreativni direktor Saša Popović, čije je trenutno stanje zabrinulo čitavu Srbiju,  je zajedno sa svojim timom osmislio niz promena koje će biti vidljive već u prvoj epizodi koja se emituje u dobro poznatom terminu, u subotu, 28. septembra.

Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Saša Popović

Novo lice voditeljskog tima

Jedna od ključnih promena jeste pojačanje voditeljskog tima. Milan Mitrović će sa Anom Sević voditi gledaoce kroz takmičenje, dok će Voja Nedeljković privremeno zauzeti mesto kreativnog direktora u produkcijskoj stolici. Milan će od ove sezone pružati podršku roditeljima i prijateljima takmičara u bekstejdžu, dok će Voja privremeno imati ulogu moderatora.

Foto: Republika.rs

Milan i Ana Sević

Novi izazovi za žiri

Iako žiri ostaje nepromenjen, članovi će se suočiti sa novim izazovima. U prvom krugu takmičenja, neće imati priliku da vide kandidate na sceni, već će ispred sebe imati zid koji će se spuštati ukoliko glasaju za određenog takmičara. Takođe, imaju mogućnost da pritisnu panik taster, a ukoliko se većina složi, kandidat koji im se ne dopada automatski ispada iz takmičenja.

Foto: TV Pink/printscreen

Žiri "Zvezda Granda"

Grandov studio u novom ruhu

Pored novog koncepta takmičenja, i scena je doživela potpune promene. Grandov studio je opremljen najnovijom tehnologijom, rasvetom i velikim video bimom, čineći novu binu najglamuroznijom do sad. Snimanja novih epizoda su uveliko u toku, a emitovanje najgledanijeg muzičkog takmičenja startuje u subotu, 28. septembra sa početkom u 21 čas, na Pink televiziji.

Ove promene definitivno donose novi vazduh u "Zvezde Granda" i sigurno će privući pažnju vernih gledalaca, ali i novih ljubitelja emisije. Čitava javnost sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se nove dinamične promene odraziti na takmičare i sam tok šoua.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading