NEPROLAZNA LEPOTA OLIVERE BALAŠEVIĆ! Supruga pokojnog Đoleta na premijeri filma svog sina OTELA SVU PAŽNJU PRISUTNIH! (GALERIJA)

Autor: O. B/M. Đ

Zabava

24.09.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte ekskluzivne snimke sa crvenog tepiha!

NEPROLAZNA LEPOTA OLIVERE BALAŠEVIĆ! Supruga pokojnog Đoleta na premijeri filma svog sina OTELA SVU PAŽNJU PRISUTNIH! (GALERIJA)

Foto: ST/Tamara Plavšić

Večeras je u Beogradu održana svečana premijera filma "Megdan", čiji je producent Aleksa Balašević. Na crvenom tepihu, među prvima se pojavila njegova majka, Olivera Balašević, koja je zračila ponosom, sa osmehom na licu.

ST/Tamara Plavšić

Olivera Balašević na premijeri

Olivera je zablistala u beloj suknji i bluzi sa šljokicama, upotpunivši svoj autentični stil belim patikama i tigrastom jaknom.

Radnja filma "Megdan"

Glavna linija priče filma "Megdan" posvećena je snazi volje bivšeg sportiste velikih snova, Petru, koji se suočava sa izazovom pronalaska ljubavi i smisla u vrtlogu stvarnosti. Petar, nekadašnja vaterpolo zvezda, a sada čuvar u noćnom klubu, odlučuje da krene u igru s visokim ulozima kako bi spasao svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok se Petar suočava sa balkanskim podzemljem, otkriva da je linija između pobede i poraza veoma tanka.

Glumačka postava i autorski tim

U ovoj jedinstvenoj priči, glumačku postavu čine Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Produkciju ovog filma potpisuju kuće Megdan Film, Pascaru Production, Telekom Srbija i Slice, dok autorski tim čine reditelj Todor Čapkanov, autor scenarija Aleksa Balašević, koscenaristi Jelena Balašević i Gvozden Đurić, dok je za muziku bio zadužen Dirk Brose.

Ova filmska priča obećava da će privući pažnju publike svojom originalnom tematikom i prepoznatljivim ansamblom glumaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading