TRAGEDIJA ZADESILA ELENU KARAMAN! Ćerka Verice Rakočević se od njega oprostila tužnim rečima! Objava potresla mnoge na društvenim mrežama (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je ovaj život jedna velika arena za učenje, stoji u objavi dizajnerke.

TRAGEDIJA ZADESILA ELENU KARAMAN! Ćerka Verice Rakočević se od njega oprostila tužnim rečima! Objava potresla mnoge na društvenim mrežama (FOTO)

Foto: instagram.com/elena karaman

Elena Karaman

Dizajnerka nameštaja Elena Karić nedavno se oprostila od svog ljubimca Gaie, a svoje osećaje podelila je putem emotivne poruke na Instagramu. U poruci je opisala svoje poslednje trenutke sa ljubimcem, izražavajući duboku tugu zbog njegovog odlaska. 

Gaia zaspala si bubice mala.. Onim snom iz koga se budi sa one strane duge.. Videla sam te, juče kako trčiš ka svetlu.. onda, kada si mi došla u san.

Otvarale smo zajedno kosmičke kapije i rastapale tvoj strah od samoće. I da nas napustiš nas sve zbog kojih si ostajala ovde skoro čitavu godinu, uprkos telu u koje više nisi mogla da se smestiš i koje te bolelo jako. Ah i opet gospođica smrt... Ta večita učiteljica. Kako jasno ogledalo drži... i britke lekcije daje... 

 

 

Kako je ovaj život jedna velika arena za učenje. I baš u ovim trenucima, vidimo koju od lekcija nismo savladali... U kom momentu smo skliznuli i okrenuli glavu od svesnosti o konačnosti. Osim količine ljubavi i sreće kojom smo obasuli druge i drage, poznate i bezimene... ništa drugo nije bitno u ovoj čudnoj igrici zvanoj život. 

Foto: Instagram.com/elenakaraman.essence

Elena Karaman

 

I tako vrtim sve ono što smo mogli, a nismo, svaki zagrljaj koji si tražila onom tvojom dosadnom šapicom, kada bismo ti usput rekli, Gaja smaraš...

 

Foto: instagram.com/elena.karaman

Elena Karaman

 

Inače, nakon razvoda od Jugoslava Karića, Elena Karić je preduzela značajan korak - izgradnju hrama na novoj lokaciji na Kosmaju. Nakon prodaje kuće porodici Đoković, Elena je odlučila da se izoluje od svih i sagradi svoj intimni hram usred šume. Ovaj potez je izazvao interesovanje javnosti, a Elena je kroz video snimak na Instagramu pokazala enterijer svog novog doma, ističući da enterijer treba da nosi pečat duše vlasnika.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading