PROMENILO SE STANJE SAŠE POPOVIĆA! OGLASIO SE DOKTOR KOJI JE POSETIO ČELNIKA "GRANDA"! Evo kakva je sada situacija (FOTO)

Autor:

Zabava

25.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta kaže stručnjak koji je upućen u sve!

PROMENILO SE STANJE SAŠE POPOVIĆA! OGLASIO SE DOKTOR KOJI JE POSETIO ČELNIKA "GRANDA"! Evo kakva je sada situacija (FOTO)

Foto: ATA Images

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, već neko vreme ima zdravstvenih problema koje rešava, a zbog kojih je morao da otputuje u Pariz na lečenje. 

Sada se oglasio jedan od doktora koji je na kratko bio sa čelnikom Granda, pre nekoliko nedelja, a koji je upućen u to u kakvom je sada stanju, pa je rekao da je situacija stabilna.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Saša Popović

 

- Saša je dobro, ne treba da se diže bilo kakva panika i sve se odvija onako kako je planirano što se njegovih terapija tiče. Ništa drugo ne mogu da vam kažem - kratko je prokomentarisao lekar, koji je insistirao da mu ime ne objavljujemo. 

Foto: ST/Petar Divac, Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović

 

Podsećamo, kako smo ranije pisali, Saša iz bolnice redovno zove decu kako bi ih izveštavao o svom zdravstvenom stanju, a kako smo sada saznali, supruzi Suzani Jovanović je tražio da mu odmah donese stvari koje je tražio u bolnicu. 

Doktori su u međuvremenu za stanje u kom je, rešili da promene terapiju, pa se on neće podvrgnuti menjanju krvi kako bi ojačao organizam, jer postoji slična metoda koja je isto tako dobra.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović i supruga Suzana Jovanović

 

Kako se ranije pričalo, doktori su želeli da se Saša podvrgne metodi promene krvi, ali je to na kraju otkazano. Došli su do boljeg rešenja za njega i do terapije koja je u ovom trenutku najpovoljnija. On se redovno čuje i viđa sa najboljim stručnjacima koji su tamo u bolnici i stanje je za sada stabilno - priča izvor. 

Podsetimo, otkad su se u maju pojavile fotografije na kojima se vidi da je bio zbrinut na Institutu za ortopediju na Banjici, ispred kog je viđen u kolicima, a noga mu je bila u gipsu do kolena, Popović je nestao iz javnog života. Suzana Jovanović odmah je izašla sa informacijom da je sve kako treba i da niko ne treba da širi paniku o Sašinom stanju.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading