POTRESNE REČI SAŠE POPOVIĆA! Ovo je rekao Suzani pred ponovni odlazak na lečenje u bolnicu! Ima NIKAD VEĆU PODRŠKU ZA OZDRAVLJENJE!

Autor:

Zabava

21.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruke stižu Saši sa svih strana sveta od prijatelja!

POTRESNE REČI SAŠE POPOVIĆA! Ovo je rekao Suzani pred ponovni odlazak na lečenje u bolnicu! Ima NIKAD VEĆU PODRŠKU ZA OZDRAVLJENJE!

Foto: Republika, Shutterstock, ATA Images

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, završio u bolnici u Beogradu, nakon što mu se stanje pogoršalo. Njegova supruga Suzana Jovanović se oglasila, te istakla da ništa više ne može da otkriva. Međutim, kako je Republika ekskluzivno saznala, Saša se trenutno nalazi u jednoj od najboljih bolnica u Parizu, gde ga čeka operacija. 

Foto: Republika

Saša Popović

 

Kako smo sada uspeli da saznamo, Saša je razgovarao sa Suzanom pred put u Francusku, a njegove reči su mnoge potresle s obzirom na to da do skoro mnogi nisu ni znali da ima zdravstvenih problema. 

Foto: Printscreen//Pink TV

Saša Popović i Suzana Jovanović

 

- Saša se dobro drži, prima terapije i ima dosta snage, što je odmah u startu dobra stvar. Sa najboljim doktorima on je konstantno u kontaktu, tako da mu dodatno samo prija podrška koju ima od kolega, porodice i prijatelja. On se junački i lavovski bori, to kažu i bliski ljudi njemu i porodici, tako da se svi nadaju najboljem ishodu - kaže nam upućen izbor blizak Popoviću i dalje otkriva šta se dešava tik pred put:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović

 

- Saša je pred put Suzani rekao da nema negativnog razmišljanja. Kroz smeh je rekao: "Sve probleme smo rešavali brzo, neke i u hodu. Tako ćemo da rešimo i ovo sa bolnicama i sa mnom". Svima to mnogo znači jer pokazuje koliko se bori i koliko je jak. Suzana je non stop na vezi sa njim, kao i cela porodica. Od estradnjaka poruke stižu po ceo dan i iz raznih krajeva sveta gde ima prijatelje. 

Foto: youtube.com/paparazzo lov

Saša Popović

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading