VODITELJKA BACILA OKO NA NOLETA?! Atraktivna brineta imala samo reči hvale za Đokovića - "U njegovim godinama..." (FOTO)

Autor:

Sport

25.09.2024

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo NBA košarkaš, zatim poznati teniser, da li je došao red na srpskog asa?

VODITELJKA BACILA OKO NA NOLETA?! Atraktivna brineta imala samo reči hvale za Đokovića - "U njegovim godinama..." (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnja teniserka Aliz Lim, sada voditeljka Eurosporta, nedavno je izrazila svoje mišljenje o Novaku Đokoviću i njegovim prioritetima kada je reč o igranju teniskih turnira. U podkastu "Tennis Channel Inside-In", Lim je istakla da razume Novakovu odluku da prioritet stavi na Grend Slemove već nekoliko godina, te da je sada to iskreno izrazio javno.

- Mislim da je to tako već neko vreme. Možda to nije toliko izražavao, ali duboko u sebi sigurno je tako bilo nekoliko godina i možda je skoro koristio te Masters 1000 kao pripremne turnire, što je ludo kada razmišljate o tome. Ali ima toliko rekorda na tim turnirima - rekla je Aliz.

Lim je dodala da je u Novakovim godinama i sa njegovim telom mnogo teže oporaviti se, te da mora biti pametan sa svojim kalendarom. Istakla je da isto važi i za druge velike teniske zvezde poput Rodžera Federera i Rafaela Nadala, koji takođe tragaju za Grend Slemovima.

- U njegovim godinama i s telom, kao što je rekao, mnogo je teže oporaviti se, mora biti pametan sa svojim kalendarom. Ne možemo da mu zamerimo na tome. Ali to važi i za Rodžera, isto tako i za Rafu, i na kraju su naravno u potrazi za Grend Slemovima - nastavila je bivša teniserka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alizé Lim (@alizelim)

U toku razgovora o Novaku Đokoviću, Aliz je izrazila svoje divljenje srpskom teniseru, ističući da bi trebalo da mu se zahvalimo što se toliko bori da nastavi da igra kako bismo mi i dalje uživali u njegovim nastupima. Takođe je pohvalila Novakovu predanost Dejvis kupu, ističući da izgleda da mu je to jednako važno kao i Grend Slemovi.

Možemo samo da mu se zahvalimo što se toliko borio da nastavi da igra kako bismo mi i dalje uživali u njegovim nastupima. Volim to što i dalje ulaže toliko energije u Dejvis kup jer toliko voli da igra za svoju zemlju i izgleda da mu je to jednako važno kao i GS - zaključila je Aliz Lim.

Inače, Aliz Lim je bivša devojka čuvenog NBA košarkaša Tonija Parkera, a nedavno je privukla pažnju javnosti napuštanjem zabave sa Grigorom Dimitrovim. Njeni komentari o Novaku Đokoviću pokazuju razumevanje i poštovanje prema njegovim odlukama i predanosti tenisu, što je privuklo pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading