ZAPROŠENA SARA RELJIĆ! Kolega je verio pred svima, odmah ga UHVATILA sa drugom, usledila DRAMA!

Autor:

Zabava

25.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica do detalja ispričala kako je uhvatila verenika sa drugom devojkom.

ZAPROŠENA SARA RELJIĆ! Kolega je verio pred svima, odmah ga UHVATILA sa drugom, usledila DRAMA!

Foto: ST/P. Divac

Sara Reljić

Pevačica Sara Reljić šokirala je javnost priznanjem da ju je kolega Emrah Emšo zaprosio pre nekoliko godina dok su zajedno radili na jednoj privatnoj proslavi. 

Sara je iznela svoju verziju događaja, ističući da je Emrah bio taj koji ju je zaprosio na svadbi, dok je on, sa druge strane, naglasio da je to bila samo šala. On je dodatno pojasnio da prisustvo pevačicine majke na svadbi jasno ukazuje da nije bilo ozbiljnih namera. Ova zanimljiva situacija ostavlja prostor za različita tumačenja, a javnost je podeljena oko toga da li je zaprosio samo bio deo zabave ili je možda ipak postojala neka ozbiljnija namera.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sara Reljić

 

- Mene je zaprosio na jednoj svadbi, ja sam se nadala, ali on ide okolo i prosi žene. Tu je bila i moja mama – rekla je Sara.

Emrah je zatim objasnio šta je zapravo dogodilo, pa je naglasio da je sve to bilo jedna šala i naglasio da ništa nije moglo ni da se desi jer je na toj svadbi bila i pevačicina majka.

Republika

Foto: Republika

Sara Reljić

 

- Sara i ja smo bili na jednoj svadbi, tada sam se malo više opustio, bila je tu i njena mama, čim je ona bila tu, znači nije moglo ništa da bude – kazao je on.

Na pitanje voditeljke Lee Kiš šta bi radio kada bi neka devojka ozbiljno shvatila veridbu, pevač je u svom stilu odgovorio:

- Pobegao bih - odgovorio je pevač, kako prenosi Grand.

Ova neobična anegdota iz privatnog života poznatih ličnosti izazvala je interesovanje javnosti, a samo vreme će pokazati da li je ovo bila samo jedna u nizu šala ili je možda ipak postojala neka ozbiljnija namera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading