NEĆETE VEROVATI ŠTA JE NATAŠU BEKVALAC DOČEKALO U SOBI! Pevačica doživela šok, sve završilo na internetu!

Autor:

Zabava

25.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvo joj je priredilo nezaboravno iznenađenje.

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE NATAŠU BEKVALAC DOČEKALO U SOBI! Pevačica doživela šok, sve završilo na internetu!

Foto: ataimages

Pevačica Nataša Bekvalac danas proslavlja svoj 44. rođendan na sunčanoj Ibici. U društvu svoje porodice, Nataša uživa u posebnim trenucima, a njen boravak na Ibici obeležen je iznenađenjem koje su priredili za nju.

Natašina sestra Kristina Bekvalac podelila je na društvenim mrežama video iznenađenja koje je Natašu dočekalo u hotelskoj sobi. Šampanjac, torta, buket svežeg cveća i baloni bili su deo pripremljenog iznenađenja koje je sigurno doprinelo atmosferi slavlja.

 

 

Nataša se zahvalila pratiocima na ljubavi i čestitkama, uz emotivnu poruku u kojoj ističe važnost života i odluku da svaki dan provede u radosti, zahvalnosti i nasmejana u društvu svoje dece, porodice i prijatelja.

Nataša Bekvalac godinama unazad organizuje rođendanska putovanja po različitim svetskim destinacijama. Od Toskane, Monaka, do Mikonosa, Nataša je uvek pronalazila način da obeleži svoj rođendan na poseban način.

Nataša Bekvalac, pevačica koja je uvek privlačila pažnju javnosti svojim stajlingom, emotivnim pesmama i javnim nastupima, i dalje ostaje jedna od najzapaženijih ličnosti na domaćoj estradi. Svojim rođendanskim proslavama i tradicijom putovanja, ona je dokazala svoj hedonistički pristup životu, uživajući u svakom trenutku i deleći svoju radost sa najbližima. Njen boravak na Ibici samo je još jedan u nizu dokaza da Nataša zna kako da uživa u životu i proslavi svoj rođendan na najbolji mogući način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading