OBELODANJENI DETALJI TAJNOG POZIVA KARLEUŠE I BAKE PRASETA! Jutjuber započeo DRAMU, sledi totalni haos!

Autor:

Zabava

25.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi zatrpavaju Karleušu porukama, ne znaju o čemu se radi.

OBELODANJENI DETALJI TAJNOG POZIVA KARLEUŠE I BAKE PRASETA! Jutjuber započeo DRAMU, sledi totalni haos!

Foto: printskrin/TV Prva, Printscreen/Youtube/bakaprase

Muzička zvezda Jelena Karleuša imala je zadatak da odabere najboljeg frajera među srpskim sportistima, a odlučila se za jednog sa kojim su je dugo spajali. 

Od Dušana Tadića, preko Luke Jovića i Bogdana Bogdanovića, pa do Dušana Vlahovića, JK je otvoreno govorila ko je više, a ko manje po njenom ukusu, međutim, za kraj je na Informer TV-u, sa osmehom na licu, izabrala mladog i zgodnog košarkaša Nikolu Jovanovića.

Republika

Foto: Foto e-stock, Kurt Desplenter / Zuma Press / Profimedia

Jelena Karleuša i Nikola Jovanović

 

Međutim, to nije jedino privuklo pažnju javnosti. Naime, danas je Baka Prase, kontroverzni jutjuber, objavio fotografiju poziva sa Jelenom Karleušom, koji je trajao više od 20 minuta, a nikome nije bilo jasno kakav su dogovor postigli i da li će publiku iznenaditi pesmom ili pripremaju nešto drugačije.

- Da li ste spremni da Balkan izgori? - napisao je Baka Prase, koji je objavio poziv sa Karleušom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jelena Karleuša i Baka Prase

Podsetimo, Baka Prase je očigledno pokazao simpatije prema poznatoj pevačici Jeleni Karleuši, pozivajući je da bude gošća u jednom od svojih lajvova. U glasovnoj poruci koju je poslao, Baka Prase je izrazio želju da razgovara sa Jelenom o različitim životnim temama, ali je i na šaljiv način predložio da zajedno "kockaju malo". Ova neobična pozivnica izazvala je pažnju javnosti i postala predmet interesovanja.

Nakon što je Baka Prase uputio poziv Jeleni Karleuši, usledio je šokantan odgovor poznate pevačice. Jelena je uzvratila porukom u kojoj je iskazala svoje iznenađenje, ali i spremnost da prihvati poziv. Njen odgovor je bio iznenađujući i šaljiv, što je dodatno pojačalo interesovanje publike za ovaj neobičan susret.

- Pozdrav Jelena! Ovde Baka Prase, na lajvu sam, drago mi je. Da li biste želeli da dođete kao gošća jedan dan da pričamo ovako o životu i nekim s*ksualnim iskustvima? Naravno, šalim se, ali da prođemo neke životne teme i da kockamo malo zajedno. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Pozdrav. Volimo vas ovde svi. Institucija i ja - poslao je poruku Baka JK tada, a onda mu je odmah odgovorila:

- Dobro veče Bako, mislim Prase, institucijo! Ovo nije moj seksi glas, samo sam se sad probudila jer idem na neki nastup, pa ću da se spremam. Naravno da ću da dođem. Ja sam očekivala taj poziv, samo što moram posle da te j…m… Znaš, kako to ide kod nas starijih teta - rekla je u poruci Jelena jutjuberu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading