PROCURILE INTIMNE FOTOGRAFIJE NAŠE PEVAČICE: Vrele scene završile na internetu, u AKCIJI učestvovao i njen muž!

Autor:

Zabava

25.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reakcije njenih fanova su bile više nego burne.

PROCURILE INTIMNE FOTOGRAFIJE NAŠE PEVAČICE: Vrele scene završile na internetu, u AKCIJI učestvovao i njen muž!

Foto: instagram.com/printscreen

Viki Miljković

Popularna pevačica Viki Miljković ponovo je privukla veliku pažnju javnosti objavom vrelih fotografija sa letovanja u Turskoj, na kojima uživa sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom. Pored slika sa odmora, Viki je svojim fanovima poklonila i pesmu "Nikom nije lepše nego nama", koja je dodatno podgrejala spekulacije o njihovom uživanju na letovanju.

Reakcije njenih pratioca na društvenim mrežama su bile više nego burne. Komplimenti su se samo nizali, a jedni su je savetovali da manje koristi šminku, tvrdeći da je prirodna lepota ono što je čini zaista prelepom. Međutim, bilo je i onih koji su se zapitali da li su Viki i Taške možda goli na fotografijama, što je dodatno podstaklo raspravu među fanovima.

 

Ova objava definitivno je podigla veliku prašinu i pokrenula lavinu komentara, a Viki je nedavno objasnila zašto je odlučila da obraduje publiku ovakvim fotografijama:

- Pa, malo sam smršala, pa sam htela to da pokažem kako sam uspela. Svi smo u kući na nekom posebnom režimu ishrane, zapravo moj suprug je na režimu nutricioniste, pa sam mu se i ja pridružila da njemu bude lakše i jeste, lakše mu je, a dobor je i meni - rekla je pevačica pre snimanja emisije, pa se osvrnula na uvođenje vojnog roka, s obzirom na to da ima sina koji će uskoro prispeti za vojsku:

- On je sportista, pre svega, tako da ima već određeno kad jede, kad trenira, kad ide da spava, ali ne bi bilo loše svi da malo odu u vojsku, da steknu još radnih navika i discipline, što da ne?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading