UDALA SE TANJA SAVIĆ: Obavila tajno venčanje, Mukija već zove MUŽEM, a evo šta je otkrila o SVADBI koja tek sledi!

Autor:

Zabava

26.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izlanula se da je već u braku sa Muhamedom Bešićem

UDALA SE TANJA SAVIĆ: Obavila tajno venčanje, Mukija već zove MUŽEM, a evo šta je otkrila o SVADBI koja tek sledi!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private, pixabay.com

Pevačica Tanja Savić 20 godina karijere obeležava velikim koncertom u beogradskoj Areni do kog je ostalo nešto manje od dva meseca.

Međutim, dok je govorila o pesmama, ona je svog emotivnog partnera Muhameda Mukija Bešića i javno oslovila suprugom, te podgrejala sumnje da je sa njim već sklopila brak u tajnosti.

Treme nema za divno čudo, pošto ja stalno imam tremu, ali ovaj put ne. Ne znam ni sama zašto, valjda što sam 20 godina na sceni, pa mi je sve već poznato - progovorila je Tanja za Grand o predstojećem koncertu, te otkrila i da li je u trenucima kada je započinjala karijeru mislila kako bi jednoga dana mogla da drži velike koncerte, poput ovog koji joj predstoji 23. novembra:

- Verovala sam u sebe, naravno, i uvek sam priželjkivala tako nešto veliko, i što se tiče scene, a i prostora u koji staje više od 20.000 ljudi, ali sada nisam nešto mnogo opterećena time. Možda bih bila više uzbuđenija ranije nego što sam danas. Sada sam baš mirna. Pripreme su u toku, ali ja sam potpuno mirna.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Savić se izlanula da je već udata za Mukija

Ona je priznala i da li bi, kada bi mogla da vrati vreme unazad, danas nešto drugačije u životu uradila, po pitanju karijere.

- Pa i ne bih. Kada sagledam čitavu moju karijeru meni se sve sviđa, kao i kako se sve odvijalo. Nije bilo dosadno. Bilo je tu i uspona i padova, bukvalno kao srčani ritam, kao puls. Malo ovako, malo onako, ali OK je to. Preživela sam neke mnogo velike stvari, doživela sam i velike hitove, a postala sam i majka u međuvremenu. Sve sam ostvarila, stvarno i ova Arena će biti kao kruna mojoj karijeri – rekla je.

Kada je istakla koja je pesma posebno boli, tom prilikom je Mukija oslovila kao muža.

- Pevači kažu da su im sve pesme kao deca, pa ne bih izdvajala neke, ali možda pesme sa početka moje karijere. Pre neki dan sam slušala pesmu "Ulica". Ta numera sa mog prvog albuma nije toliko zapažena, ali nekako baš je lepa. I glas mi je u toj pesmi nekako dečiji, čist. Ja kad to čujem u kolima, a nisam je ja pustila nego je moj muž pustio i onda sam ja rekla: "Bože, kako mi je dečiji glas". Baš mi je čudno i vrate mi se neke emocije kada sam pevala tu pesmu - naglasila je Tanja, koja nije ni primetila da se izlanula da se već udala.

Ona je zatim otkrila i da li se njeni sinovi Maksim i Đorđe raduju maminom koncertu u Areni.

- Da, ali nisu ni oni opterećeni puno. Navikli su oni, ja sam ih vodila na par mojih koncerata po Crnoj Gori, tamo gde sam mogla da ih vodim gde je bilo na otvorenom, tako da su oni upoznati i znaju kako je sve to i jedva čekaju. Raduju se - priznala je pevačica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tanja Savić je u Mukiju pronašla idealnog muškarca

Pošto ga već zove mužem, otkrila je i čime je Muki zasluži to mesto u njenom životu.

- Ispunjava sve moje želje. Možda i jesam zahtevna, ali to morate njega da pitate, pošto ja za sebe mislim da sam ponekad stvarno teška. Mislim da mu nije lako pored mene. Jer sam jako zahtevna, zaista. U poslednje vreme naročito, ne znam šta je to. Da li što sam perfekcionista po prirodi, da l’ što sam umetnik i sve to ima svoje. Ali on me trpi očigledno. Mislim da je on jedina osoba koja me je trpela – priznala je Tanja, pa otkrila i ko koga više trpi u njihovom odnosu:

- Ne, ja njega ne trpim. Mislim da je on jedina osoba koja bi mogla moje hirove i sve ono što ja tražim da istrpi. Jer nije lako, zaista nije. Nikad ne možeš reći da je to to, kad si zaljubljen uvek misliš da je to ono pravo, ali ja mislim da je to to.

Za kraj je otkrila i da li će uslediti svadba nakon koncerta u Areni.

- Uvek su sva pitanja usmerena na tu oblast. Što se mene tiče ja sad pripremam koncert, a polako ćemo za svadbu. Otom-potom - zaključila je Tanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading