"VOLELA SAM JE KAO SVOJE DETE, NIKADA JOJ NE BIH NAUDILA" Svekrva negirala da je učestvovala u ubistvu snaje! Tužilaštvo donelo odluku

Autor:

Svet

26.09.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema navodima iz istrage, kupili su i mašinu za mlevenje mesa, a sve s ciljem da telo raskomadaju i uklone iz stana, odnosno da unište sve dokaze i tragove zverskog ubistva

"VOLELA SAM JE KAO SVOJE DETE, NIKADA JOJ NE BIH NAUDILA" Svekrva negirala da je učestvovala u ubistvu snaje! Tužilaštvo donelo odluku

Foto: Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

U Kantonalnom sudu u Sarajevu juče je održano ročište na kojem je razmatran predlog Tužilaštva Kantona Sarajevo da se za naredna tri meseca produži pritvor Goranu Ravliću i njegovoj majci Leđibi Ravlić, osumnjičenima za svirepo ubistvo Goranove supruge Nermine Krajina u stanu na Pofalićima.

Foto: YouTube/Avaz TV/Printscreen, Facebook/Goran Ravlić/Printscreen

Ubistvo Nermine Krajine uznemirilo je bosansku ali i javnost šitom regiona

 

Prikrivanje dokaza

Produženje pritvora zatraženo je zbog opasnosti od bekstva, prikrivanja dokaza te mogućeg uznemiravanja javnosti ako bi bili pušteni na slobodu.

Prema rečima advokata Rijada Lape, koji zastupa Leđibu Ravlić, on i braniteljka osumnjičenog Gorana Ravlića tražili su da se predlog Tužilaštva odbije.

- Mi smo se protivili produženju, jer u dosadašnjem toku istrage u protekla tri meseca, od svih dokaza koje je Tužilaštvo pribavilo nijedan od njih ne upućuje da je osumnjičena Leđiba Ravlić počinila krivično delo ubistvo. Sama činjenica da se ona nalazila u stanu u vreme kritičnog događaja nije dovoljna da je ona preduzimala bilo kakve radnje u vezi s krivičnim delom ubistvo. Za nju nema nijedan dokaz u spisu niti su konkretizovane radnje koje je ona počinila - rekao je Rijad Kapo za "Avaz".

- Na kraju se i osumnjičena Leđiba Ravlić obratila savetu.

Foto: Printscreen/Facebook

Ubijena Nermina Krajina i njen suprug i ubica Goran Ravlić

- Izjavila je da ona nema nikakve veze s ovim krivičnim delom, da je oštećenu gledala kao svoje dete i da joj nikada ne bi naudila - naveo je advokat Kapo.

Vezana i mučena

Goran Ravlić i njegova majka Leđiba osumnjičeni su da su svirepo ubili Nerminu krajem juna ove godine.

Ženu su vezali i mučili. Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predelu glave i drugih delova tela.

Žena je, prema istrazi, na kraju ubijena udarcima oklagije.

Prema navodima iz istrage, kupili su i mašinu za mljevenje mesa, a sve s ciljem da telo raskomadaju i uklone iz navedenog stana, odnosno da unište sve dokaze i tragove zverskog ubistva.

Latif Jašarević je osumnjičen za neprijavljivanje krivičnog dela i on je nedavno pušten na slobodu uz mere zabrane kretanja, piše Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading