"Ubila me ko vola u kupusu": Poznatog pevača žena pretukla pred decom - ova RANA je ostala da ga RAZDIRE!

Autor:

Zabava

26.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Al Dino tvrdi da nikad nije ni pomislio da joj uzvrati i digne on ruku na nju.

"Ubila me ko vola u kupusu": Poznatog pevača žena pretukla pred decom - ova RANA je ostala da ga RAZDIRE!

Foto: youtube/printscreen/Al Dino

Kantautor Al Dino, poznat po hitu "Kopriva", nedavno je odlučio da progovori o svom razvodu i izazovima sa kojima se suočavao tokom braka. Nakon što je okončao brak sa suprugom Arduanom Pribinje-Kurić, Al Dino je odlučio da podeli svoju priču sa javnošću.

On je otvoreno govorio o teškim trenucima tokom kojih je trpeo fizičko i psihičko nasilje od strane svoje supruge.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Al Dino otvoreno govorio o porodičnom nasilju koje je trpeo

Poznati pevač je priznao da je bio primoran da se rastane od nje zbog čestih fizičkih i verbalnih okršaja.

- Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun. Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: "Ubila me je kao vola u kupusu"  - rekao je pevač ranije za Blic, opisujući jedan od napada koje je doživeo.


Najteže trenutke tokom ovih sukoba Al Dino je istakao kao one u kojima su njihova deca vrištala od plača i molila roditelje da se smire. On je naglasio da ga je najviše bolelo što su deca bila svedoci traumatičnih događaja, izražavajući zabrinutost za njihov psihički razvoj.

Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece. Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece - zaključio je svojevremeno pevač.

Iako su dve godine proveli sastajući se po sudovima, Al Dino je konačno okončao brak i sada plaća alimentaciju za decu.

Nakon ovog teškog perioda, pevač je odlučio da promeni svoj život iz korena.

 

https://www.instagram.com/reel/C9H4TlYsPxF/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

Danas izgleda bolje nego ikad, a to potvrđuju i fotografije koje redovno objavljuje na Instagramu, kao i nedavno objavljeni video-spot.

Al Dino je kroz svoju otvorenu ispovest pokazao hrabrost i istrajnost u suočavanju sa teškim emotivnim i porodičnim izazovima. Njegova priča o fizičkom nasilju, brizi za decu i novom početku može poslužiti kao inspiracija mnogima koji prolaze kroz slične teškoće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading