ZAVRŠIO U DUGOVIMA NAKON ŠTO JE POKOSIO ŽENU! Đorđu Davidu pomogla Ceca: Bacila je kovertu ispred mene...

Autor:

Zabava

26.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio kako mu se pevačica našla u nevolji!

ZAVRŠIO U DUGOVIMA NAKON ŠTO JE POKOSIO ŽENU! Đorđu Davidu pomogla Ceca: Bacila je kovertu ispred mene...

Foto: printscreen

Roker Đorđe David je u januaru ove godine pokosio ženu u saobraćajnoj nesreći u Severnoj Makedoniji. On se tad našao u finansijskim problemima, a tom prilikom mu je uništen i automobil. Kad se vratio u Beograd, novac mu je pozajmila pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Republika

Foto: ST/Tamara Plavšić

Ceca pomogla Đorđu Davidu

 - Došavši u Beograd (posle saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, prim. aut.) svi moji prijatelji su govorili i ja verujem da je to bilo iskreno: "Šta god da ti treba, javi se!" Jedino je ona rekla: "Ajde, dođi do mene" i bacila je kovertu ispred mene i rekla "Samo bez bilo kakvih raspravljanja s tobom. Znam da si u bunaru. Ovo je novac koji ti dajem da uzmeš neki auto jer znam da si bez automobila kao bez nogu. Čim budeš u prilici da to vratiš, molim te, vrati, a hvala Bogu radiš, sviraš, ovde si u žiriju. Molim te, nemoj da se raspravljamo da li ti to hoćeš da uzmeš ili nećeš da uzmeš jer ćemo ući u ozbiljan problem" - naveo je roker, pa dodao:

 - To negde pokazuje da dobro zna šta je muka i što je pokazalo da me zaista iskreno uvažava i poštuje i iskreno ceni sve to što radim. Kažem, imam drugare koji su sa replikom "Javi se za šta god" i iskreno verujem da su bili čisti u svemu tome, ali s obzirom da su muškarci i niko od njih nije rekao "hej, ajde dođi ovamo da uzmeš neku kintu da imaš da se kotrljaš". Ona pokazuje da taj njen osećaj za bližnjeg svoga, pa da li je to član familije ili prijatelj je neverovatan. Retki su bili takvi ljudi u mom životu - rekao je roker za  "WTF radio".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe zahvalan pevačici

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading