KAĆA ŽIVKOVIĆ NAPUSTILA KUĆU SA NALEDNIKOM: Pevačica prvi put UHVAĆENA u javnosti sa sinom nakon porođaja (FOTO)

Autor:

Zabava

26.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako uživa sa svojim Stefanom!

KAĆA ŽIVKOVIĆ NAPUSTILA KUĆU SA NALEDNIKOM: Pevačica prvi put UHVAĆENA u javnosti sa sinom nakon porođaja (FOTO)

Foto: printscreen

Pevačica Katarina Živković nedavno je postala majka i, iako se retko oglašava kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama, sada je prvi put pokazala kako provodi vreme u šetnji sa svojim sinom, kojem je zajedno sa svojim izabranikom odlučila da dodeli ime Stefan. Naime, na Instagram nalogu, nekadašnja zvezda "Granda" objavila je njihovu zajedničku fotografiju, koja je oduševila njene pratioce.

Kako se može videti u objavi, Kaća je nosila crnu dugačku haljinu sa dubokim dekolteom i tamne naočare za sunce, dok je njen mališan bio pored nje u kolicima. 

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković sa sinom u šetnji

Podsećanja radi, Katarina Živković se početkom septembra oglasila na društvenoj mreži Instagram gde je objavila predivnu fotografiju sa zekama i brojem jedan u plavoj boji, uz poruku da je njen sin napunio mesec dana. Nakon toga, podelila je i prvu fotografiju Stefana, odnosno njegovu ručicu, uz emotivnu poruku u kojoj je izrazila koliko ju je uloga majke promenila.

Danas sam napunio mesec dana... - poručila je ponosna mama nedavno, te nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković sa sinom Stefanom

- Sve rođendanske svećice, u kasne sate molitve, deteline sa četiri lista, sve na jednu želju otišle... Tebe srećo moja, tražila sam ja od Boga. Dečače moj mali, ti si puzla koja fali, da se cela slika sklopi, da ko nikad život volim. U jednom telu srca dva, ostvarenje je mnoga sna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading