DANICA MAKSIMOVIĆ PIJANA DOŠLA U EMISIJU! Voditelj RASKRINKAO tajnu naše glumice: Bilo je PROBLEMATIČNO

Autor:

Zabava

26.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voja Nedeljković progovorio o skandalu sa Danicom Maksimović 1991. godine!

DANICA MAKSIMOVIĆ PIJANA DOŠLA U EMISIJU! Voditelj RASKRINKAO tajnu naše glumice: Bilo je PROBLEMATIČNO

Foto: Youtube.com/Dejan Jelača 30 minuta

Voditelj Voja Nedeljković je otkrio zanimljive detalje o početku svoje karijere na Trećem kanalu, posebno se osvrćući na emisiju "Trik šou" koju je tada vodio. U jednom od svojih intervjua, Voja je ispričao anegdotu o glumici Danici Maksimović, koja je gostovala u emisiji pod posebnim okolnostima.

Naime, Danica je, kako je Nedeljković objasnio, tog dana došla u emisiju vidno potresena, jer je saznala da je sin njenog kolege nastradao. Iako je emisija bila zabavnog karaktera, situacija je bila komplikovana zbog njenog stanja, zbog čega je, kako je otkrio voditelj, malo popila.

Republika

Foto: youtube.com/Iz Profila Tv Grand

Voja Nedeljković

- Danica i ja smo to davno rešili, sticajem okolnosti, radili smo "Trik šou", sestre Barudžije su bile u emisiji, Natalija Lučanin i Danica ja mislim. Danica je došla u takvom stanju, taj dan je njenom kolegi nastradao sin i kad si u tom mahu bio je potreban bilo kakav povod da piješ. Ona je kao profesionalac tog dana došla u emisiju koja je zabavnog karaktera, sa jedne strane je to za pohvalu, a celo njeno ponašanje je bilo više nego problematično, a to je živa emisija. Ko završi sa radom žive emisije zabavne, to je veoma teško - rekao je Nedeljković u jednoj emisiji i nastavio:

Republika

Foto: ATA Images

Danica Maksimović došla pijana u emisiju

- Ona je tu bila i sve je bilo u redu dok je nisu zvali novinari da je pitaju šta je tu bilo, ali je ona rekla: "Bilo mi je dosadno, morala sam nečim da se zabavim". Ja sam onda rekao šta je i kako je, međutim Danica Maksimović i ja smo pre par godina pričali i prisetili se toga sa smehom. Da se to desilo 2021, a ne 1991. mi bi od toga pravili skandal koji bi išao na sve strane, ali ne, mi smo to sakrivali – to je doza koja nam nedostaje. Ja sam u ranijim intervjuima pričao da se plašim da će 21. vek biti vek nasilja i nažalost se potvrđuju moje reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading