MILICA PAVLOVIĆ OTVORILA KONKURS ZA DRUŽENJE: Evo ko ima pravo da se prijavi i koji su uslovi!

Autor:

Zabava

27.09.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je deo njenog rođendanskog iznenađenja.

MILICA PAVLOVIĆ OTVORILA KONKURS ZA DRUŽENJE: Evo ko ima pravo da se prijavi i koji su uslovi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularna pevačica Milica Pavlović je na svoj 33. rođendan objavila da se njena koncertna turneja "Lav" nastavlja širom regiona i otkrila datume za četiri nova koncerta, ali i najavila brojna iznenađenja.

Pored repertoara, plesnih tačka, koreografija, glume, specijalnih efekta, scenskih kostima i multimedija, publika se već pitala šta muzička zvezda još može da smisli i čime dodatno iznenadi svoje obožavaoce. 

Međutim, Milica je sada otkrila koliko je maštovita, te poručila da će u narednom periodu posetiti gradove u kojima će održati konferencije za medije povodom koncerata, a u okviru tih poseta će organizovati i takozvani "Meet&Greet" sa svojim najvatrenijim fanovima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović na svoj 33. rođendan dala reč da će fanovima prirediti iznenađenje

Naime, Pavlovićeva je za svoje vatrene fanove otvorila konkurs u kome mogu da učestvuju svi koji su kupili karte za njene predstojeće koncerte u Rijeci, Banja Luci, Skoplju i Sarajevu, za kategorije fan pit i vip fan pit, mogu da se prijave za upoznavanje sa njom.

Oni najsrećnije ruke će imati mogućnost da provedu nekoliko sati sa pevačicom i da je lično pitaju šta god žele, čemu se poznata pevačica od srca raduje.

Koliko Milicu raduje druženje sa običnim svetom, govori i to što redovno organizuje i odlazak na maturu na kojoj bude pratilja za nekog koga na svojim koncertima izvuče putem tombole.

Ona svaki put ispuni dato obećanje, a teško je reći ko se više obraduje, njeni fanovi ili ona prilikom ovakve vrste susreta, pa verujemo da će tako biti i kada realizuje plan za koji je objavila konkurs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading