OBRNULE SE ULOGE U MILANU: Pavlović presedeo meč na klupi, Jović igrao

Autor:

Sport

27.09.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lagana pobeda roso-nera

OBRNULE SE ULOGE U MILANU: Pavlović presedeo meč na klupi, Jović igrao

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana savladali su Leće u šestoj rundi Serije A na domaćem terenu rezultatom 3:0. U pet minuta je na "San Siru" bilo rešeno sve. Šou između 38. i 43. minuta bio je dovoljan roso-nerima da savladaju gosta koji nije znao šta ga je snašlo u tim momentima.

Alvaro Morata je bio prvi koji se upisao u strelce u 38. minutu, iskoristivši sjajan centaršut Tea Ernandeza. Samo tri minuta kasnije, Leao je uputio fantastičnu asistenciju upravo za Ernandeza koji je preciznim udarcem zatresao mrežu Falkonea. Konačnih 3:0 postavio je Kristijan Pulišić, nakon što je Abrahamov udarac odbranio golman Lećea, a Amerikanac bio na pravom mestu da iskoristi odbitak i postigne gol.


Iako je ekipa Lećea pokušavala da se suprotstavi u drugih 45 minuta, Milan je bio nemilosrdan u svojim napadima, ostavljajući golmana Falkonea nemoćnim pred brzim i preciznim udarcima svojih igrača.

Luka Jović, koji je ušao u igru u 76. minutu, nije uspeo da se istakne, dok je bivši napadač Crvene zvezde, Nikola Krstović, odigrao čitav meč za ekipu Lećea. Sa druge strane, Strahinja Pavlović je čitav meč proveo na klupi, pa su se uloge u Milanu malo promenile, budući da je do sada uglavnom na klupi sedeo Luka, a Strahinja igrao. Da li je Fonseka malo promenio mišljenje o njemu posle neubedljive partije protiv Liverpula videćemo već u utorak kada Milan igra novi meč u Ligi šampiona protiv Bajer Leverkuzena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading