ĐORĐE DAVID SE BAŠKARIO KOD CECE U VILI! Evo šta su radili u spa centru, pevačica sve otkrila u jednom snimku!

Autor:

Zabava

28.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđeno opisujući svoj Spa centar, Ceca je otkrila detalje poput bazena sa slanom vodom, hiperbarične komore, sobe sa pticama i krokodilima.

ĐORĐE DAVID SE BAŠKARIO KOD CECE U VILI! Evo šta su radili u spa centru, pevačica sve otkrila u jednom snimku!

Foto: Ata Images/Vladimir Lukić

Na TikTok profilu Svetlane Cece Ražnatović nedavno se pojavio zanimljiv video u kojem je popularna pevačica otkrila da je ugostila rokera Đorđa Davida u svom privatnom Spa centru, smeštenom u luksuznoj vili na Dedinju.

Uzbuđeno opisujući svoj Spa centar, Ceca je otkrila detalje poput bazena sa slanom vodom, hiperbarične komore, sobe sa pticama i krokodilima, turskog kupatila i ostalih sadržaja koji su deo njenog privatnog raja za opuštanje. Ova neobična kombinacija luksuza i egzotičnih elemenata privukla je pažnju javnosti i postala tema brojnih diskusija.

- Ona ima Hyatt regency" u gajbi" - počeo je Đorđe David.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe David

 

- Ja Đoleta kad sam odvela kod mene u Spa, nije mogao da veruje - dodala je Ceca.

- Bazen sa slanom vodom, hiperbarična komora, slana soba, soba sa pticama, soba sa krokodilima, tursko kupatilo, a ja joj kažem: "Pa jel si ti normalna?", a ona kaže: "Ma, mrzi me - opisivao je Đorđe, a onda se Ceca nadovezala:

Foto: ST/Dragan Kadić

Đorđe David

 

- Pa neće niko sa mnom, ja kažem: "Lidija, hajmo dole, hajmo u Spa", a ona viče: "Pa ne mogu". Zovem Helenu, ona viče: "Tetka, ne mogu, fakultet, trening, dečko, društvo". Niko neće, jedino Željko hoće, ali sa Željkom mi nije zabavno, jer on skače sve vreme i gledam kako će da se polomi, a ja trčim za njim i onda mi je stres - pričala je Ceca, a onda se nadovezala i Marija Šerifović:

Foto: ATA images

Ceca Ražnatović

 

Nedavno renovirajući svoj dom, Ceca je između ostalog odlučila da napravi i bazen u okviru svoje kuće, pružajući sebi oazu mira i relaksacije. Ovaj prostor, koji izgleda kao da pripada najluksuznijim hotelima, sada predstavlja omiljeno mesto za opuštanje i uživanje za popularnu pevačicu. Sauna, prostor za masažu i ostali sadržaji dodatno doprinose osećaju luksuza i udobnosti koji se mogu doživeti u Cecinoj vili.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading