PREMINUO ČUVENI GLUMAC! IZA SEBE OSTAVIO ČETVORO DECE I SUPRUGU! Fanovi širom sveta se opraštaju!

Autor:

Zabava

29.09.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolege se sećaju Hodžestina kao izuzetnog glumca, ali pre svega kao izuzetnog čoveka.

PREMINUO ČUVENI GLUMAC! IZA SEBE OSTAVIO ČETVORO DECE I SUPRUGU! Fanovi širom sveta se opraštaju!

Foto: Pixabay

Preminula biciklistkinja

Glumac Drejk Hodžestin, poznat po ulozi Džona Bleka u seriji "Days of Our Lives", preminuo je u subotu nakon borbe sa rakom pankreasa, samo dan pre svog 71. rođendana.

Hodžestin je bio voljen ne samo među kolegama, već i među obožavaocima serije, a njegova smrt ostavlja prazninu kako u svetu glume, tako i u srcima mnogih.

 

Rođen u Fort Vejnu, Indijana, Drejk Hodžestin je prvobitno planirao karijeru oralnog hirurga, ali je njegov životni put krenuo u sasvim drugom smeru. Nakon što je igrao bejzbol za Univerzitet Južne Floride, Hodžestin je dobio priliku da se oproba u glumi, a ta odluka ga je odvela u Los Anđeles, gde je započeo svoju uspešnu karijeru.

Foto: youtube/printscreen/Michael Fairman Channel

Drejk Hodžestin

 

Njegove kolege sa seta se sećaju Hodžestina kao izuzetnog glumca, ali pre svega kao izuzetnog čoveka. Njegova brižnost, duhovitost i posvećenost poslu ostavljali su snažan utisak na sve koji su imali priliku da sarađuju s njim. Alison Svini, koja je tumačila lik Sami Brejdi, ističe da je Drejk voleo seriju, obožavaoce i delio tu strast sa svima na setu. Iako nas je napustio, sećanja na njega će zauvek ostati živa među njegovim saradnicima i prijateljima.

 

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Drejk Hodžestin

 

Drejk Hodžestin iza sebe je ostavio suprugu Viktoriju Post, četvoro dece - Vitni, Aleksandru, Rejčel i Bena - i sedmoro unučadi. Njegova porodica mu je bila izuzetno važna, a ljubav prema njima bila je neizmerna. Njegova smrt je nenadoknadiv gubitak za njih, ali i za celu zajednicu koja je volela i poštovala ovog izuzetnog glumca.

Drejk Hodžestin će zauvek ostati upamćen po svom doprinosu svetu glume, po svojoj posvećenosti porodici i po utisku koji je ostavio na sve one koji su imali priliku da ga upoznaju.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading