PRIJA SE POVLAČI SA ESTRADE?! Pevačica planira proširenje porodice, hoće skroz da se posveti deci!

Autor:

Zabava

30.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović već godinama uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi je njihov sin Aleksandar.

PRIJA SE POVLAČI SA ESTRADE?! Pevačica planira proširenje porodice, hoće skroz da se posveti deci!

Foto: Republika

Aleksandra Prijović, popularna muzička zvezda, završava svoju nezaboravnu koncertnu turneju tamo gde je i počela - u Beogradu, u Areni, 22. decembra. Prijovićka je istakla posebne emocije koje nosi prema Beogradu, ističući da je baš ta publika bila prva koja joj je pružila podršku i omogućila da njen glas bude čut širom sveta.

- Beogradska publika mi je prva verovala i pomogla da se "moj glas daleko čuje". Posebne emocije nosim od tog prvog dana. I evo sad već imam tremu pred taj poslednji 22. decembra - rekla je Aleksandra za "Blic". 

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović

 

- Nisam imala strah ali nisam ni verovala da će se za dan prodati. Baš zato pravimo za taj dan nešto posebno i drugačije od cele turneje i koncerata koji su bili. Trudila sam se da u svakoj državi i gradu bude podjednako lepo, vodila sam i u manja mesta ceo svoj tim i nigde nisam štedela kada je produkcija u pitanju. Zato baš Beograd zaslužuje da ih na poslednjem koncertu iznenadim. Ali, ja nikad ne pričam unapred već sam sa publikom izgradila odnos poverenja - zato znam da znaju da ćemo se sjajno provesti i da ću dati sve od sebe da kući odu nasmejani i da taj susret zajedno pamtimo dugo godina - istakla je Prijovićka.

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Nakon završetka turneje, Aleksandra Prijović planira da se povuče iz javnosti na neko vreme kako bi se posvetila odmoru, porodici, prijateljima, ali i stvaranju novih pesama. Takođe, istakla je da je sledeća godina idealna za planiranje svega što dolazi.

Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović već godinama uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi je njihov sin Aleksandar. Međutim, pevačica je otkrila da je možda došlo vreme da njihova porodica dobije proširenje u vidu još jednog deteta, jer kako kaže, "vreme je za bebu".
 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading