Grupa Legende svoj koncert 17. novembra u Beogradu posvećuju nedavno preminulom Bori Đorđeviću

Autor:

Zabava

02.10.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav ovim koncertom obeležava značajan jubilej – 60. nastup u Sava Centru, u pripremi i monografija!

Grupa Legende svoj koncert 17. novembra u Beogradu posvećuju nedavno preminulom Bori Đorđeviću

Foto: Skymusic

Grupa Legende održaće svoj jubilarni, 60. koncert u Sava Centru 17. novembra u organizaciji Skymusic-a, a ovaj poseban događaj posvećuju nedavno preminulom Bori Đorđeviću, legendi domaće rock scene.

Frontmen grupe, Zoran Dašić Daša, emotivno je govorio o njegovom značaju za sastav, podsetivši da je Bora bio prisutan na njihovom prvom koncertu u Sava Centru, te da su planirali da se Đorđević pojavi i na ovom koncertu kako bi "priča bila zaokružena".

Republika

Foto: Skymusic

 

"Njegova energija i podrška pratili su nas od samih početaka, i ovaj koncert bi trebalo da bude kruna našeg zajedničkog putovanja," izjavio je Daša na današnjoj konferenciji za medije, ističući koliko je Bora značio članovima grupe, njemu lično i koliko će im nedostajati.

Zahvaljujući doslednosti u kvalitetu i predanom radu, Legende traju gotovo četiri decenije, a i pored promena u sastavu benda, njihova muzika traje i ostaje simbol pravih vrednosti.

Novi pevač, Nikola Zekić, koji je u bendu od 2019. godine, dosledno je zamenio prethodnog pevača, a kako ističu članovi grupe, i publika ga je odlično prihvatila. Za Zekića će ovo biti prvi nastup u Sava Centru, i kako i sam kaže, ne oseća tremu.

Republika

Foto: Skymusic

 

"Ovo je ispunjenje mog sna. Rođen sam u vreme kada su Legende počinjale da grade svoj muzički put, a prilika da budem deo ovakvog događaja je nešto što sam oduvek želeo," priznao je Zekić, dodajući da oseća veliku odgovornost, ali i čast.

Članovi sastava Legende ovom prilikom su se zahvalili Skymusic-u na podršci, koji će biti odgovoran za organizaciju koncerta 17. novembra u Sava Centru. Istovremeno, najavili su izlazak monografije, koja će obuhvatiti blizu četiri decenije uspeha na muzičkoj pozornici i nezaboravnih trenutaka u istoriji benda. Posebno su istakli koliko su ponosni na titulu "čuvara tradicije", koju su stekli svojim dugogodišnjim radom i posvećenošću očuvanju autentične muzičke baštine.

Republika

Foto: Skymusic

 

Koncert 17. novembra u Sava Centru biće jedinstvena prilika da publika uživa u emotivnom putovanju kroz muziku, uz posebnu posvetu Bori Đorđeviću i sve ono što je on predstavljao za domaću muzičku scenu.

Ulaznice za koncert grupe Legende mogu se nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading