PRVE SLIKE ALEKSANDRE BURSAĆ U VENČANICI! Pevačica zablistala kao PRINCEZA, svi gledaju u DETALJE na haljini (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.10.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udaje se za 10 godina mlađeg kolegu, slavlje počelo u Novom Sadu!

Danas je veliki dan za pevačicu Aleksandru Bursać i njenog deset godina mlađeg kolegu Stevana Sekulića, jer će konačno uploviti u bračne vode.

Naime, u Novom Sadu upriličeno je veliko veselje povodom njihovog venčanja, a po starim srpskim običajima mladoženja je došao po mladu. Atmosfera ispred kuće pevačice bila je vesela, a Aleksandra je zračila u širokoj, beloj venčanici poput princeze, potpuno ukrašenu detaljima i vezovima.

Nakon toga, par se uputio ka jednom luksuznom restoranu, gde će se slavlje nastaviti do kasno u noć. Inače, Aleksandra je priznala da ima tremu, ali je istakla da je njena sestra ima čak veću. Atmosfera je nabijena emocijama, a mlada jedva čeka da izgovori sudbonosno "da" svom partneru.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Bursać se danas udaje za Stevana Sekulića

Podsećanja radi, Aleksandra Bursać i Stevan Sekulić upoznali su se u kafani, a njihova ljubavna priča počela je na veoma neobičan način. Kako kaže pevačica, to veče nije bila raspoložena za izlazak, ali je ipak odlučila da izađe.

- Ceo dan sam vagala da li da izađem te večeri ili ne. S jedne strane mi se išlo u krevet, ali me je nešto nateralo da se sredim i odem i to mi je bila jedna od najpametnijih odluka u životu - priča Aleksandra i otkriva kada je prvi put ugledala Stevana:

- Sedeli smo okrenuti leđima jedno drugom, tako da se nismo odmah primetili. U nekom trenutku je Stevan ustao da otpeva pesmu "Takva crna kosa", kakva slučajnost (smeh). Spontano smo se pogledali i zanemeli, to je onaj momenat kad znaš da je to ono pravo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading