NAŠEM PEVAČU PRIKOLICA PREŠLA PREKO STOMAKA! Detalji stravične nesreće LEDE KRV u žilama, odmah završio u BOLNICI!

Autor:

Zabava

03.10.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezgoda iz detinjstva zauvek je obeleželila njegov život!

NAŠEM PEVAČU PRIKOLICA PREŠLA PREKO STOMAKA! Detalji stravične nesreće LEDE KRV u žilama, odmah završio u BOLNICI!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Muhamed Hadrović, prepoznatljiviji pod nadimkom Muharem, postao je poznat javnosti kao takmičar u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Međutim, malo ko zna da je ovaj mladi pevač prošao kroz traumatična iskustva još u detinjstvu. Jedno od tih iskustava, koje je zauvek obeležilo njegov život, jeste nezgoda koju je doživeo dok je radio na njivi sa članovima svoje porodice.

Kako je sam otkrio, dok je bio dečak, traktor ga je povukao i prikolica je prešla preko njegovog stomaka, zbog čega je hitno završio u bolnici sa velikim povredama.

- Baš sam bio nestašan, i u osnovnoj školi pa posle i u srednjoj školi. Jednom prilikom sam ušao u ženski wc, što je bilo strogo zabranjeno i kažnjivo, a tamo je bio pedagog. Na kraju sam završio kod direktora sa smanjenom ocenom iz vladanja, ali bilo je toga - s osmehom je ispričao Muharem i otkrio da je radeći na njivi sa članovima svoje porodice doživeo nezgodu koju i danas pamti do detalja.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Muharem Hadrović doživeo stravičnu nezgodu u detinjstvu

- Tad je bio doživljaj da se voziš na prikolici, a deca kao deca, svi smo hteli da idemo da igramo fudbal, a ne da radimo na njivi. I ja sam slučajno stao na gumu od prikolice, povukao me je traktor i prikolica je prešla preko mog stomaka. Završio sam u bolnici, imao sam hiljadu boja na svom telu, svašta je bilo.

Pored traumatičnog iskustva sa nesrećom, Muharem ističe da je odrastanje na selu imalo pozitivan uticaj na njega.

- Život na selu je fantastičan i svakom bih preporučio. Još dok sam bio mali članovi moje porodice su me uspavljivali sa pesmom „Lov lovio mlad Muharem“ i tu je zapravo krenula moja ljubav prema muzici - rekao je bivši takmičar "Zvezda Granda", prenosi Blic.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Muharem Hadrović učestvovao je u "Zvezdama Granda"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading