VESTI O SMRTI SLOMILE EDITU! Ne oporavlja se nakon STRAVIČNIH vesti, nije stigla ni da se POZDRAVI... (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica skrhana od bola!

VESTI O SMRTI SLOMILE EDITU! Ne oporavlja se nakon STRAVIČNIH vesti, nije stigla ni da se POZDRAVI... (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Edita Aradinović

Pevačica Edita Aradinović oglasila se na društvenim mrežama, iskazavši duboku tugu zbog gubitka bliskog saradnika i prijatelja. U emotivnom oproštajnom statusu, Edita je odala poštovanje preminulom prijatelju, ističući koliko je njihov odnos bio poseban i koliko joj je značio.

Podelila je neke od intimnih trenutaka iz zajedničkog života, poput seansi joge u bekstejdžu i radosti koju je njen prijatelj osećao zbog upisa na studije psihologije. Edita je izrazila žaljenje što nije stigla da mu kaže koliko mu se divi i koliko ga ceni. Završila je poruku emotivnim rečima, rekavši da je počastvovana što su se poznavali u ovom životu i da će ga zauvek pamtiti.

- Hoću samo da znaš da si bio poštovan i voljen, možda toga nisi bio svestan, možda je tvoj svet bio iskreniji, radosniji i srećniji od ovog u kojem živimo, ali bih volela da znaš koliko si bio poseban i voljen. Bio si anđeo u ovom sada i u onom svetu. Neću zaboraviti tvoje časove joge u bekstejdžu, i radost kad si mi saopštio da si upisao psihologiju! Toliko si želeo da razumeš svet oko sebe!

Republika

Foto: instagram.com/editaaradinovic

Edita se oprostila od prijatelja i saradnika

- Umeo si glasno da ćutiš, a to sada radim i ja. Neću zaboraviti nadimak koji si nadenuo onom muzičaru kojeg zamalo da prebijem jer nisi umeo da se suprostaviš! Nisam stigla da ti kažem da ti se divim, i da mi je žao što se više nismo družili! Drago mi je da smo se poznavali u ovom životu! Počivaj u miru i sa andjelima. Volim te Novkela - napisala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading