DA LI ZNATE ŠTA FALI JOVANI JEREMIĆ?! Voditeljka je dobila sve što je poželela, a samo joj ovo TREBA!

Autor:

Zabava

05.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić uskoro proslavlja rođendan i poželela je poseban poklon!

DA LI ZNATE ŠTA FALI JOVANI JEREMIĆ?! Voditeljka je dobila sve što je poželela, a samo joj ovo TREBA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadila je javnost svojom neobičnom željom za rođendanski poklon. Naime, Jovana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju prepariranog lava u napadu, ističući da joj isti takav preparirani lav treba za rođendan. Ova neobična želja izazvala je veliko interesovanje javnosti, s obzirom na to da Jovana već poseduje detalje sa likom ove životinje u svom stanu, zbog čega bi ovaj poklon bio savršeno upotpunjenje njenog enterijera.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

 

Iako Jovana ima dovoljno sredstava da sama sebi obezbedi ovakav poklon, spekuliše se da bi se sigurno obradovala ukoliko bi isti dobila od svog dečka, Dragana Stankovića. Ostaje nam da vidimo da li će se ova neobična želja ispuniti i kakav će biti ishod ove priče.


Jovana Jeremić je poznata po tome što uvek ističe svoj horoskopski znak i podznak - lav. Kao osoba koja simbolizuje snagu i moć, Jovana sebe često upoređuje upravo sa ovom životinjom. Osim što ističe svoj horoskopski znak u javnosti, Jovana svoj stan dekoriše detaljima sa likom lava, što dodatno potvrđuje njen osećaj povezanosti sa ovom životinjom.


Jovana Jeremić je svojom neobičnom željom izazvala brojne reakcije javnosti. Mnogi prateći Jovanu na društvenim mrežama izrazili su oduševljenje i podršku za njenu želju, dok su se drugi našalili na račun ove neobične želje, komentarišući da bi nabavka prepariranog lava za rođendan mogla biti izazovna i neobična misija za Jovaninog dečka.

Dok javnost ostaje u iščekivanju da vidi da li će se Jovanina želja za prepariranim lavom za rođendan ostvariti, ostaje nam da pratimo dalji razvoj ove priče. Činjenica je da Jovana Jeremić i dalje intrigira javnost svojim neobičnim željama i životnim stilom, te se sa nestrpljenjem očekuje ishod ove zanimljive situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading