JOVANA JEREMIĆ HITNO PREKINULA PROGRAM! Produkcija uključila Dragana, pa usledio ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić nije znala šta ju je snašlo!

JOVANA JEREMIĆ HITNO PREKINULA PROGRAM! Produkcija uključila Dragana, pa usledio ŠOK! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Tokom Jutarnjeg programa na televiziji "Pink", Jovana Jeremić doživela je neočekivano iznenađenje kada je njen dečko, biznismen Dragan Stanković, 14 godina stariji od nje, pozvao na fiksni telefon u studiju.

U tom trenutku, Jovana je sa svojom saradnicom Tanjom isprobavala različite odevne kombinacije, a kada je čula da je telefon za nju, instinktivno je ustala i krenula prema aparatu, naslućujući da je poziv stigao upravo od njenog partnera.


Kada se javila na telefon, Jovana je na šaljiv način započela razgovor sa svojim dečkom, izražavajući brigu da se možda naljutio zbog nečega što su ona i Tanja radile.

 

 

- Jao, ovo je Dragan, pa nije se valjda naljutio, niko ništa nije video - rekla je Jovana, a potom se javila i obratila biznismenu:

- Niko ništa nije video, samo smo Tanja i ja bile tu - rekla je Jovana uz smeh, dok je njena saradnica potvrdila te reči. Ova šaljiva scena izazvala je smeh u studiju, a Jovana je nastavila da se na šaljiv način obraća Draganu, dodajući kako su možda tu bili i neki tonci, ali su ih zavetovali na ćutanje.

Nakon ovog neočekivanog poziva, reakcije i komentari nisu izostali. Mnogi su se nasmejali ovoj neobičnoj situaciji koja se dogodila uživo, a Jovana je pokazala svoj šarm i duhovitost u komunikaciji sa partnerom pred kamerama.


Ovaj neobičan događaj u Jutarnjem programu definitivno je iznenadio i nasmejao mnoge, a Jovana Jeremić je pokazala da zna kako da se nosi sa neočekivanim situacijama i da zadrži osmeh i duhovitost čak i u trenucima kada je u centru pažnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading