NAGLI PREKID LAJVA BAKE PRASETA I JELENE KARLEUŠE! Urgentna PORUKA zaustavila prenos, oboje ZANEMELI od šoka! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž donirao 1.000 evra za pomoć žrtvama poplava u Bosni i Hercegovini!

NAGLI PREKID LAJVA BAKE PRASETA I JELENE KARLEUŠE! Urgentna PORUKA zaustavila prenos, oboje ZANEMELI od šoka! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, i muzička zvezda Jelena Karleuša održali su dugo najavljivani zajednički lajv, koji je okupio veliki broj gledalaca. Tokom prenosa, Baka Prase je apelovao na pomoć Bosni i Hercegovini, koja je nedavno bila pogođena razornim poplavama. Njegova inicijativa izazvala je veliki odziv publike, te su donacije počele da pristižu već u prvim minutima.

Influner je odmah na početku naglasio važnost svake donacije, posebno pohvalivši one koji su izdvojili značajne iznose. On je najavio da će sam donirati 10.000 evra, a jedan od njegovih pratilaca odmah je izdvojio čak 3.000 evra. Pridružili su se i drugi donatori, uključujući poznatog repera Mihajla Veruovića Vojaža, koji je uplatio 1.000 evra za pomoć ugroženima.

Pomoć dobrim ljudima iz Bosne i Hercegovine. Ljubav, voli vas Vojaž! Bako, nemoj mnogo da piješ - naveo je mladi reper uz svoju donaciju.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Vojaž donirao 1.000 evra u lajvu Bake Praseta i Jelene Karleuše

Duboko saosećam sa narodom koji je stradao u Bosni i Hercegovini. Doniraću novac, a koristim priliku i da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima, jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću - istakla je Jelena.

Inače, u jednom momentu tokom uživo uključenja, jutjuber je pokazao Karleuši da je za ovo veče spremio alkohol, te da će na svakih 500 evra koji mu fanovi budu uplatili eksirati po čašicu rakije, međutim, tu se nije zaustavio.

Naime, kako je pokazao pred kamerom, Baka je dohvatio i preparat za potenciju, i pred Jelenom ga sasuo sebi u grlo, na šta je ona reagovala šokirano. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading