KARLEUŠA PREKINULA BAKIN LAJV HITNO! Jelenino saopštenje izazvalo HAOS, dobili ŠOK informaciju!

Autor:

Zabava

06.10.2024

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pozvala je sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu!

KARLEUŠA PREKINULA BAKIN LAJV HITNO! Jelenino saopštenje izazvalo HAOS, dobili ŠOK informaciju!

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Večeras, 6. oktobra, popularni Jutjuber Baka Prase je ugostio posebnog gosta na svom lajvu na Jutjubu. U pitanju je niko drugi do Jelena Karleuša, koja se na početku emisije priznala kao nova u ovakvom vidu komunikacije, ali je istakla da će ovaj lajv biti humanitarnog karaktera. Jelena je odabrala neon zelenu kombinaciju koja je istakla njeno vitko telo, dok je Baka Prase nije štedeo komplimentima na njen račun.

- Duboko saosećam sa narodom koji je stradao u Bosni i Hercegovini. Doniraću novac, a koristim priliku i da pozovem sve da zajedno pomognemo ugroženima, jer samo zajedno možemo da ublažimo sav ovaj užas i nesreću - rekla je ona.


Baka Prase je najavio da će sve donacije prikupljene tokom lajva biti uplaćene žrtvama poplava u BiH, što je gest koji je naišao na odobravanje kod publike. Jelena Karleuša je iskoristila priliku da se osvrne na nedavne poplave u BiH i izrazila duboko saosećanje za stradale i ugrožene. Ona je najavila svoju donaciju i pozvala sve gledaoce da se pridruže humanitarnoj akciji i pomognu ugroženima.


Jelena Karleuša je iznenadila svojim izborom garderobe za ovu priliku, odabirom neon zelene kombinacije koja je istakla njenu figuru. Ovaj neobičan izbor sigurno će biti tema razgovora među fanovima i pratiocima ove emisije.

Baka Prase je otkrio da je imao tremu zbog Jelene Karleuša kao gosta, ali je ubrzo uspeo da se opusti i započne prijatan razgovor sa poznatom pevačicom. Njihov odnos tokom emisije delovao je prijateljski i opušteno, što je dodatno doprinelo ugodnoj atmosferi lajva.

Nakon što je prikupljeno 500 evra donacija, Baka Prase je najavio da će sa Jelenom Karleušom popiti rakiju. Očekuje se da će ovo dodatno začiniti emisiju i učiniti je još zanimljivijom za gledaoce.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading