DARKO LAZIĆ NAPRAVIO GALA PROSLAVU! Sa BIVŠOM suprugom i njenim mužem, cepali ga, pa napravili HAOS! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ne može da dođe sebi od sreće!

DARKO LAZIĆ NAPRAVIO GALA PROSLAVU! Sa BIVŠOM suprugom i njenim mužem, cepali ga, pa napravili HAOS! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Folker Darko Lazić i njegova supruga Katarina danas su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna. Veliko slavlje organizovano je večeras nakon što je Darko završio pevanje na jednoj svadbi. Okupivši najbliže ljude u jednom lokalu, atmosfera je bila vesela, a posebno zanimljiv trenutak bio je kada se na slavlju pojavila i Darkova bivša supruga, voditeljka Ana Sević, u društvu svog supruga Daniela Nedeljkovića.

Ana je uživala i veselila se, dok je Darko nosio iscepanu majicu, u skladu sa tradicijom. Pevačica ga je zabavljala pesmama, a Lazić nije skidao osmeh sa lica. Detalje sa ovog veselog događaja možete pogledati u videu iznad.

 

"Super se osećam, sve je prošlo kako treba. Osećaj je nestvaran, a Srna baš onakva kakvu sam je zamišljala. Darko je rekao da nas voli i tražio je da je vidi, obzirom da je bila u mom naručju kad sam ga pozvala" - prva je Kaćina izjava nakon porođaja za Blic.


Podsećamo, Darko Lazić već ima ćerku Lorenu iz braka sa voditeljkom Anom Sević, dok sa Marinom Gagić ima sina Alekseja. Ovo je prvo dete za njegovu suprugu Katarinu.

Zanimljivo je da ime Srna simbolizuje eleganciju, nežnost i plahovitost. Osoba koja nosi ovo ime često je stidljiva i teži povlačenju, ali istovremeno je vrlo ranjiva. S druge strane, srna je simbol naših instinktivnih moći, zbog nedostatka agresivnosti. Ovo ime nosi sa sobom posebno značenje i simboliku koja će sigurno pratiti malu Srnu kroz život.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading