"OVDE TI UZMU POSAO, OCA, MUŽA I ĆIRILICU": Pesma naše manekenke sa Kosova i Metohije SLAMA SRCA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.10.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristila rep muziku da opiše svoju bol!

"OVDE TI UZMU POSAO, OCA, MUŽA I ĆIRILICU": Pesma naše manekenke sa Kosova i Metohije SLAMA SRCA! (VIDEO)

Foto: TikTok.com/frcoklica9

Sara Keljanović, naša manekenka rodom sa Kosova i Metohije, izazvala je veliku pažnju pesmom koju je napisala o teškom životu u našoj južnoj pokrajini. Snimak se vrlo brzo proširio po društvenim mrežama i broji više hiljada pregleda. 

- Hajde malo da širimo svest o situaciji na Kosovu i Metohiji - stoji u naslovu objave klipa koji je zapalio društvene mreže, a u nastavku možete pročitati neke od stihova koje su pogodile naš narod.

Republika

Foto: TikTok.com/frcoklica9

Sara Keljanović, poznatija na mrežama kao "Frckolica"

- Nisam pisala odavno, jer nije bilo poente. Došla sam iz grada u kom nije bilo pobede. Kažu da smo zli jer smo navikli na promene i opaske: "Idi kući ako ti nedostaje". Par stotine koraka od ulice do mosta, par komada poruka "znamo koliko košta". Daleko od blokova, jer ne radi ni pošta... - glasi početak njene pesme.

- Sad ću prostije da pričam, samo izdrži. Boli te duša zbog male nestašice Plazme, boli me d*pe za Plazmu, ovde je nestašica rase - repuje ona u pesmi.

- Tuga je strašna što nemaš para za jedrilicu, ovde ti uzmu posao, oca, muža, pa ćirilicu - neki su od stihova. 

- Shvatate da nije tuga što idete u prevoz, ovde ideš pešaka, pa je to krivično delo. Vidite slobodu u kockanju i belom, mi je vidimo jedino kad pogledamo u nebo. Privođenje, hapšenje i mučenja ljudi, nije naša policija, a opet nam se sudi - priča ona u pesmi, koju možete čuti u nastavku ovog teksta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading