PRONAĐENO PISMO ĆERKE DRAGANE MIRKOVIĆ: Obelodanjeno šta se desilo u porodičnom domu nakon RAZVODA od Tonija! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Dragane Mirković rasplakala sve pratioce.

PRONAĐENO PISMO ĆERKE DRAGANE MIRKOVIĆ: Obelodanjeno šta se desilo u porodičnom domu nakon RAZVODA od Tonija! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković i Manuela Bijelić

Dragana Mirković, jedna od najvećih zvezda na Balkanu, retko govori o svojoj porodici i deci, ali nedavno je njena ćerka Manuela Bijelić iznenadila javnost emotivnom porukom posvećenom svojoj majci.

- Sreća je imati dobru majku. Pravu majku. Uzora. Punu poštovanja. Ljubavi. Podrške", napisala je Manuela, ističući time poseban odnos koji deli sa svojom majkom.

Republika

Foto: Instagram.com

Manuela Bijelić Instagram Dragana Mirković

 


Dragana je nedavno otkrila da su joj sin Marko i ćerka Manuela bili najveća podrška nakon razvoda i teškog perioda.

- Klinci su divni, iako nisu više klinci, ali ja to uvek tako kažem. Oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi, pametni i normalni, zahvalna sam im na tome što su uvek uz mene i što me toliko vole - izjavila je pevačica za Grand.


Dragana je istakla da su njeni sin i ćerka izuzetno ponosni na nju, što smatra svojim najvećim uspehom. Ova izjava otkriva jaku emotivnu povezanost između majke i dece, kao i podršku koju Dragana dobija od njih.

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković sa decom Manuelom Bijelić i Markom Bijelićem

 


Ovaj primer pokazuje da čak i javne ličnosti poput Dragane Mirković čuvaju svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali i da porodična ljubav i podrška igraju ključnu ulogu u njihovim životima.

- Estradna scena je puna jako nesrećnih žena, teško je voleti pevačicu, javnu ličnost, zvezdu, ja uvek kažem ako te neko voli veleće te sa svim onim što se o tebi piše, ceo taj fazon koji te prati, kad svi kažu da si luda, ako je zavoleo tebe kao javnu ličnost ne treba da te menja čim te vidi golu - opisala je Jelena plastično kako to izgleda u praksi, a onda istakla:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading