POSLEDNJA OBJAVA SAŠE POPOVIĆA SVE OTKRILA: Godinama vodi tešku borbu za zdravlje! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

08.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreativni direktor "Granda" je 2020. godine otkrio šta ga muči!

POSLEDNJA OBJAVA SAŠE POPOVIĆA SVE OTKRILA: Godinama vodi tešku borbu za zdravlje! (GALERIJA)

Foto: Republika

Juče se u studiju na Košutnjaku nastavilo snimanje nove emisije muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Pojavili su se svi članovi stručnog žirija, ali ne i kreativni direktor "Granda" Saša Popović. Mnogi su očekivali da će ga ponovo videti u ovom takmičenju, kako mu se stanje poboljšalo, a nedavno je i sam posetio ovaj studio.

On se još uvek nije oglasio povodom zdravstvene situacije, ni putem medija, a ni putem društvenih mreža.

Republika

Foto: Ata images, ST/V. Lukić

Članovi žirija takmičenja "Zvezde Granda"

Instagram retko koristi, a poslednja objava bila je pre skoro tačno četiri godine, 4. septembra 2020. Tada je objavio niz fotografija sa letovanja. Na prvoj je pozirao sa suprugom Suzanom Jovanović i pevačicom Draganom Janom Todorović, dok je na drugoj u nizu sa njim bivši fudbaler Duško Tošić.

Saša je tada opisao zbog čega je nestao sa mreža i kako mu je to pomoglo da poboljša svoje mentalno zdravlje.

- Dobar dan, evo mene ponovo na mom profilu. Proteklih nekoliko nedelja bile su izuzetno stresne, kako za mene, tako i za moje kolege, stres prouzrokovan poslom koga imamo preko glave i naravno, svima nama već dobro poznate COVID-19 situacije - započeo je tada Saša, pa nastavio:

- Ja sam takve prirode da se izuzetno udubljujem u svoj posao i obaveze, pa često zapostavim sebe i svoje potrebe, što se izrazilo negativno na moje mentalno zdravlje. Nakon konsultacije kod mog psihijatra, savetovano mi je od strane jednog stručnog lica da napravim pauzu od posla i rada, pa i od tehnologije i fokusiram se na rad na samom sebe i poboljšanje mog psihičkog stanja.

- Iskoristio sam ovu mentalnu pauzu za meditaciju, svakodnevne šetnje po prirodi i provođenje vremena u krugu mojih najvoljenijih. Pravo da vam kažem, osećam se kao novi čovek. Ovo mi je bilo potrebno više nego što sam ikada mogao da slutim, srećniji sam, zdraviji, a ta dobra energija odrazila se naravno i na moj rad.

- Povezanost sa mojim unutrašnjim bićem pomogla mi je da shvatim kako se pronalazi sreća i smisao, a shvatio sam i značaj odvajanja vremena za sebe, kada se osećate slabo ili savladano stresom i očekivanjima vašeg okruženja. Svim mojim pratiocima bih od srca poručio da, pre svega, brinu o sebi, jer tek tada će moći da brinu o drugima i ispoljavaju kvalitetan rad na poslu kroz najbolju mogjuću energiju koju mogu da poseduju.

- Lagano nastavljamo sa radom, kao i sa postavljanjem materijala na ovom profilu, jer nakon što sam pronašao mir i spokoj u svojoj duši, život će mi biti kao bistra reka, idem lagano svojim tokom i uživam u svim čarima koje sam put može da mi ponudi, a destinacija će mi biti jedno zasluženo priznanje i jelte, zahvalnica od mog unutrašnjeg bića, jer sam konačno naučio da brinem o sebi. Topli pozdravi, S. P.

Iako je tada najavio da će nastaviti da objavljuje materijal na svom profilu, to nije radio.

Republika

Foto: Instagram.com/sasapopovicofficial

Tadašnje saopštenje Saše Popovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading