MARIJA KILIBARDA IZLAZI IZ PORODILIŠTA: Suprug joj spremio IZNENAĐENJE! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

08.10.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučelić je u porodilište došao sa ležaljkom!

MARIJA KILIBARDA IZLAZI IZ PORODILIŠTA: Suprug joj spremio IZNENAĐENJE! (GALERIJA)

Foto: instagram-kilimara

Voditeljka Marija Kilibarda porodila se pre tri dana na Klinici za ginekologiju i akušerstvo "Višegradska" i na svet donela devojčicu. Njen partner Bane Vučelić je došao da je poseti, noseći nosiljku u rukama, prenosi "Blic". Marija i Bane su svojoj naslednici dali ime Senja, koje se smatra da je izvedeno od imena Ksenija, grčkog porekla. Ime Senja potiče od grčkog "Xenia", što znači gostoljubivost.

Porodična sreća i podrška

Marija Kilibarda je već četiri godine u vezi sa Banetom, koji se nikada nije eksponirao u javnosti. Na njenom profilu se retko može videti njihova zajednička fotografija. Kilibarda je istakla da joj je upravo Bane najveća podrška. Njih dvoje su presrećni zbog prinove, a glumica Ljiljana Dragutinović, Banetova majka, oglasila se za domaće medije: "Hvala na čestitkama. Marija se odlično oseća, čule smo se, sve je proteklo u najboljem redu. Beba je zdrava, poslala mi je fotografiju unukice, prelepa je!"

Republika

Foto: Instagram.com

Marija će danas napustiti porodilište

Skromni par i retke javne objave

Par je poznat po skromnosti i retkim javnim objavama. Marija je tokom veze isticala Baneovu podršku, dok se on retko pojavljivao u medijima. Ova retkost je dodatno pojačala interesovanje javnosti za parovu privatnost.

Voditeljka, koja je poznata po svojoj harizmi i profesionalnosti, sada je u središtu pažnje zbog svoje nove uloge - majke. Sa svojom porodicom, Marija Kilibarda sigurno će nastaviti da osvaja srca publike, kako svojim radom, tako i svojim privatnim životom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading