CECA NA SNIMANJE DOŠLA U ŠOK-IZDANJU! Pevačica se ovako obukla, svi misle da nikako nije u njenom "fazonu"!

Autor:

Zabava

09.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca je pokazala svoj uvek blistav osmeh i dobro raspoloženje, te je rado razgovarala s novinarima koji su je dočekali u velikom broju.

CECA NA SNIMANJE DOŠLA U ŠOK-IZDANJU! Pevačica se ovako obukla, svi misle da nikako nije u njenom "fazonu"!

Foto: Goran Doljančević

Svetlana Ceca Ražnatović, poznata pevačica, danas je privukla pažnju svojim izgledom na javnom događaju, kada se pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda". Nosila je crne zvonaste pantalone, koje su istakle njenu figuru, upotpunjene mrežastom bluzom koja je naglasila njene obline. Ceca je pokazala svoj uvek blistav osmeh i dobro raspoloženje, te je rado razgovarala sa novinarima koji su je dočekali u velikom broju.

Na pitanje o novoj pesmi svoje koleginice Šejle, Ceca je izrazila zadovoljstvo i podršku, ističući da je Šejla veliki talenat i da joj se pesma veoma dopada. Otkrila je da je Šejla konsultovala s njom prilikom pisanja teksta, čime je još jednom istakla njihovu blisku saradnju i podršku međusobno.

Foto: Goran Doljančević

Svetlana Ceca Ražnatović

 

- Konsultovala se Šejla sa mnom, sviđa mi se pesma naravno. Ona je autor teksta, ma ona je vanserijski talenat, što ste i videli tokom cele sezone - rekla je Svetlana, a potom priznala da joj je veoma teško da svaki dan bude inovativna i drugačija kada je u pitanju stajling.

Foto: Goran Doljančević

Svetlana Ceca Ražnatović

 

- Imam stilistu, imam iskustva, ali više ne znam šta da izmislim na tri fronta, sve je teže i teže. Imam "Zvezde Granda", "Ceca show", moje koncerte, privatna dešavanja, stvarno je teško da čovek ne ponovi neki stajling - objasnila je pevačica i članica žirija.

Foto: Goran Doljančević

Svetlana Ceca Ražnatović

 

Podsetimo, Ceca je nedavno najavila nekoliko koncerata van Beograda, a za one u Novom Sadu vlada veliko interesovanje. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading