ZORICA BRUNCLIK NAPRAVILA LOM U IZLASKU! Posle koncerta koleginice usledio rusvaj, evo kako su se estradnjaci provodili do kasnih sati!

Autor:

Zabava

11.10.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svog koncerta, Ilda je organizovala veliku proslavu u jednom prestoničkom restoranu, gde su se okupili njeni saradnici i brojne kolege.

ZORICA BRUNCLIK NAPRAVILA LOM U IZLASKU! Posle koncerta koleginice usledio rusvaj, evo kako su se estradnjaci provodili do kasnih sati!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Zorica Brunclik

Sinoć je u prepunoj MTS dvorani održan koncert pevačice Ilde Šaulić, koji je bio prava poslastica za sve ljubitelje dobre muzike. Ilda je svojim nastupom napravila atmosferu za pamćenje, izvodeći najveće hitove više od dva sata i oduševljavajući publiku svojim neverovatnim glasom i šarmom.

Nakon koncerta, Ilda je organizovala veliku proslavu u jednom prestoničkom restoranu, gde su se okupili njeni saradnici i brojne kolege.

Foto: Instagram printsceen

Zorica Brunclik

 

Atmosfera je bila izuzetno vesela, a prisutni su imali priliku da uživaju u društvu naših najvećih zvezda, uz ekskluzivne snimke sa žurke koji su pokazali da se slavlje nastavilo do kasnih sati, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama. 
 

Jedan od vrhunaca večeri bio je kada je mikrofon preuzela Ildina koleginica Zorica Brunclik, pevajući svoje najveće hitove poput „Košava“, „A tebe nema“ i druge. Njen energičan nastup doveo je atmosferu do usijanja, ostavljajući publiku u transu, pa su svi nazdravljali sve vreme i pevali. 

Foto: Instagram printsceen

Zorica Brunclik

 

Jedan od najemotivnijih trenutaka koncerta bio je kada je Ilda posvetila deo svog nastupa svom ocu, kralju narodne muzike, Šabanu Šauliću. Kroz trodimenzionalni hologram, Šaban je zajedno sa Ildom otpevao pesmu „Ne plaču dušo“, ostavljajući prisutne u suzama.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ilda Šaulić

Ovaj koncert definitivno će ostati upamćen kao jedan od najemotivnijih i najupečatljivijih događaja na muzičkoj sceni. Ilda Šaulić je još jednom dokazala svoj talenat i ljubav prema publici, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading