OVO JE RITUAL SNEŽANE ĐURIŠIĆ KOJI JE KRILA OD JAVNOSTI: Pevačica pred koncert priznala čime se bavi, a samo ON večeras nije tu! (VIDEO)

Autor: G.D.

Zabava

13.10.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Đurišić otvorila dušu!

Pevačica Snežana Đurišić večeras je napravila koncert u Mts Dvorani, a pre nego što je izašla na scenu, pred našim kamerama otkrila je daje večeras većinskim delom porodica tu. Odmah potom je podelila i kakva je atmosfera pred koncert, kao i koji ritual ima. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić koncertu Mts Dvorani

 

 

- Hvala vam svima, divan je osećaj, došla je sa mojom unukom iz Njujorka zbog koncerta, unuk nije mogao, jer je išao u školu. Druga unuka, ona igra večeras, nije mogla da dođe, ali tu su mi oni koji su mi najvažniji - rekla je Snežana, pa dodala:

- Ja znam kako će biti večeras, biće super! Nisam se dizala iz kreveta, nekako... Kad dođe taj čin da ja treba da pevam, to mi je najlakše, to najviše volim, ali odrađeno je sve dobro, Siniša me je izmaltretirao, nije propustio niejdan segment, sve je uradio profesionalno, svi ljudi. Sve ukazuje na to da će ovo biti onako kako sam htela, dobro, folk žurka. Neću se isključivo baviti svojim pesama, poneke koje su nepravedno zaboravljene, imam sjajne goste, cilj i želja je da se publika zabavi. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić koncertu Mts Dvorani

 

- To što me najviše nervira, neću reći, a sve pozitivne ljude obožavam, publiku divnu, koja je tu, bez da se i aplauz desi, to je ono što je sjajno u ovom poslu. 

- Ja zbog tonske probe, moram da budem ranije ovde, neću ići na snimanje Zvezde Granda, Keba će me zameniti, to je naš posao, nije mi teško da pevam, Bogu hvala dao mi je taj talenat. Sve drugo je malo stresnije, trčanje, odgovornost prema kandidatima, ali to je naš posao. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading