LEPA LUKIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON AFERE SA BAKOM PRASETOM: Evo u kakvom je stanju pevačica zbog SKANDALA sa jutjuberom! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Lukić se pojavila prvi put u javnosti

LEPA LUKIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON AFERE SA BAKOM PRASETOM: Evo u kakvom je stanju pevačica zbog SKANDALA sa jutjuberom! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras je u Mts dvorani održan koncert koji će ljubitelji narodne muzike dugo pamtiti. Pevačica Snežana Đurišić je svojim nastupom oduševila prisutne, pružajući im nezaboravno iskustvo.

Snežana Đurišić je svojim prepoznatljivim glasom i šarmom uspela da očara publiku, koja je sa oduševljenjem pevala i đuskala uz njene pesme. Njen koncert je bio prava poslastica za ljubitelje tradicionalne narodne muzike, a atmosfera u dvorani bila je zaista magična.


Među brojnom publikom, primetila se i pevačica Lepa Lukić, koja je izbegavala kontakt sa novinarima i nije davala izjave. Ovakvo ponašanje mnogi su protumačili kao izbegavanje medija zbog nedavnih spekulacija o njenoj navodnoj aferi sa mlađim jutjuberom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.


Iako je bilo zvaničnih izjava o ovoj temi, prisustvo Lepe Lukić na koncertu Snežane Đurišić privuklo je pažnju javnosti, budući da su njih dve dugogodišnje koleginice sa estrade.

Snežana Đurišić je tokom koncerta izvela brojne hitove, a posebnu pažnju publike privukla je izvedbom pesme koja je obeležila njen uspon na muzičkoj sceni. Atmosfera je bila puna emocija, a prisutni su uživali u njenim interpretacijama i energičnom nastupu.

Pored toga, koncert je bio i prilika da se mnoge kolege pevačice Đurišić okupe i pruže podršku. Njihovo prisustvo doprinelo je posebnoj atmosferi, dok su fanovi imali priliku da vide svoje omiljene muzičke zvezde na jednom mestu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading