ŠOK ZA ŠOKOM NA KONCERTU SNEŽANE ĐURIŠIĆ! Ovog pevača su mnogi ZABORAVILI, oduševio publiku, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.10.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko su specijalni gosti na koncertu popularne pevačice!

ŠOK ZA ŠOKOM NA KONCERTU SNEŽANE ĐURIŠIĆ! Ovog pevača su mnogi ZABORAVILI, oduševio publiku, a onda je nastao HAOS! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Snežana Đurišić večeras u mts Dvorani održava prvi od dva koncerta koja je zakazala. Snežana ove godine obeležava 55 godina bogate muzičke karijere velikim solističkim koncertima. Nakon što je otvorila koncert pesmom „Niko me nije voleo kao ti“, krenula je da niže hitove koje je masa pevala od prvog do poslednjeg stiha.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Đurišić

Snežana je pre koncerta najavila šarenoliko veče, ispunjeno folk i pop pesmama, ali i specijalne goste. Prva gošća bila joj je Sandra Mladenović, takmičarka "Zvezda Granda".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Snežana Đurišić i Beki Bekić

Zatim je publika pala u trans kad je na binu izašao Beki Bekić, Snežanin dugogodišnji prijatelj i kolega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Kada su zajedno zapevali njegov legendarni hit iz 1999. godine "Čubura," cela dvorana je bila u transu, a publika nije mogla da sakrije svoje oduševljenje.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Snežana Đurišić i Marija Šerifović

Ali, tu nije bio kraj. Snežani se na sceni priključila i pop zvezda Marija Šerifović, Đurišićkina koleginica iz takmičenja "Zvezde Granda". Njih dve su "zapalile" scenu, dok je publika uglas pevala sa njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Četvrti gost na koncertu bio je Miroslav Ilić, kog je publika dočekala sa oduševljenjem.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Snežana Đurišić i Miroslav Ilić

Inače, mnoge kolege došle su da podrže Snežanu Đurišić - pevač Dragan Kojić Keba, pevačica Zorica Brunclik sa svojim suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, harmonikaš Miša Mijatović, kompozitor Aleksandar Milić Mili, pevač Miroslav Ilić, roker Đorđe David, kao i političar Vladimir Đukanović i ministarka za brigu o porodici Milica Đurđević Stamenkovski. Došla je i pevačica Viki Miljković sa svojim suprugom, ali i Lepa Lukić, na čijem koncertu je u ovom prostoru Snežana gostovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading