NAPADNUTA JOVANA PAJIĆ! Pevačica HITNO pozvala POLICIJU da reaguju na stravične reči koje su joj upućene!

Autor:

Zabava

14.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić hitno pozvala policiju da reaguju!

NAPADNUTA JOVANA PAJIĆ! Pevačica HITNO pozvala POLICIJU da reaguju na stravične reči koje su joj upućene!

Foto: ATA Images

Pevačica Jovana Pajić nedavno je postala meta uvredljivog komentara na svom Instagram profilu, što je navelo na njen neobičan potez. Naime, nakon što je jedna žena ostavila uvredljiv komentar ispod Jovaninog videa, pevačica je odlučila da javno podeli ime te žene, zajedno sa njenom fotografijom, i da reaguje na uvredu.

Komentar "Spodobo jedna" izazvao je burnu reakciju kod Jovane, koja je odlučila da se suprotstavi ovakvom ponašanju. Pevačica je na svom Instagram profilu podelila ime ženske osobe koja je ostavila uvredljiv komentar, izražavajući svoje ogorčenje. U svom odgovoru, Jovana je čak napisala:

- Halo, policija. Ljiki je uzrujana mojim postojanjem. Šta da radimo? Da li da se operišem da joj bude bolje ili da uvodimo neke kazne ili da otvaramo duševne bolnice."


Osim što je odgovorila na uvredu, Jovana je iskoristila priliku da kritikuje društvene mreže, nazivajući Instagram "klozetskom šoljom" koja je igralište za različite negativne pojave. Izrazilaje svoje razočaranje u broj ljudi koji se ponašaju na taj način, Jovana je istakla problem neregistrovanih umobolnika na društvenim mrežama.

Foto: Republika

Jovana Pajić na promociji

 


Ovaj incident sa Jovanom Pajić jasno ukazuje na problem negativnog ponašanja na društvenim mrežama i njegov uticaj na javne ličnosti. Pevačica je hrabro odlučila da se suprotstavi uvredi, istovremeno skrećući pažnju na širu problematiku negativnog ponašanja na internetu. Njen odgovor je pokrenuo raspravu o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja i borbi protiv uvreda na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading