NAJTEŽA GODINA POBEDNIKA "ZVEZDA GRANDA": Nakon majčine smrti slomila ga još jedna TRAGEDIJA!

Autor:

Zabava

14.10.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirza Selimović otvorio dušu pred koncerte u Beogradu!

NAJTEŽA GODINA POBEDNIKA "ZVEZDA GRANDA": Nakon majčine smrti slomila ga još jedna TRAGEDIJA!

Foto: Promo

Mirza Selimović, pobednik osme sezone "Zvezda Granda", zakazao je dva solistička koncerta u MTS dvorani, 15. i 16. novembra. Na promociji je otkrio sve detalje, a onda se osvrnuo na porodičnu tragediju, koja mu je obeležila godinu.

Šta očekuješ od koncerta?

- Očekujem dobru zabavzu i dobru energiju. Deset dana pred koncert ću biti u karantinu, neću raditi vikend pre, želim da se baš posvetim tome.

Pre deset godina, kada si došao u Beograd, imao si velike snove i velike želje. Kako se sada osećaš, kada si deo ostvario?

- Ostvarilo se i više nego što sam zamišljao. Moj prvi dolazak u Beograd je bio šokantan, jer sam prvi put video toliko veliki grad od 2.000.000 stanovnika iz sredine gde ima 60.000 ljudi. Godinu dana sam se tražio. Prvo mesto gde sam otišao je bila Skadarlija, naravno. 

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Mirza Selimović se prisetio svojih početaka

Gošća tvog koncerta je Ivana Selakov, šta ti je ona rekla?

- Ivana je moja duša. Imamo duet "Da se opet rodim" i bili smo skeptični kada smo snimali, ali danas broji milione pregleda. Rado ću je poznati da mi se pridruži na bini, moja Ivanka. 

Bio si među prvima koji je pružio humanitarnu pomoć tokom poplava pogođenim stanovnicima Bosne i Hercegovine.

- To me je vratilo u 2014. godinu, kada su bile poplave u Obrenovcu. To su katastrofe koje čovek nikada ne očekuje. Možda je sada do ljudskog faktora, ali ne možeš protiv prirode. Sada treba da se vodi računa kako da se pomogne tim ljudima. Te živote više niko ne može da vrati, to niko ne može da nadoknadi, ali bar ta materijalna šteta, barem tu možemo da pomognemo, najviše mi, koji imamo nekakav uticaj. Bilo gde da se to desi, velika je šteta, bez obzira na razlike koje nas stalno razdvajaju. Puno je više stvari koje su nam zajedničke, vidim da se ceo region ujedinio i drago mi je zbog toga.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Mirza sa Ivanom Selakov

Nažalost, tvoja majka neće biti na prvom solističkom koncertu. Šta misliš, šta bi i rekla i kako bi reagovala na ovaj uspeh?

- Nažalost, ove godine su se desile mnoge lepe stvari, ali je bilo više ružnih. Za mene je ovo najgora godina u životu zbog toga. Mislim da sam baš zato sada, pred kraj, zaslužio nešto lepo, ovaj koncert. Siguran sam da će majka sa nekog lepšeg mesta ispratiti to. Bila bi ponosna na mene. Teško mi je da pričam o tome sada jer me je pitala u svojim poslednjim danima: "Kako ide koncert? Je l' se prodaje?" Rekao sam joj da ne brine i da sve ide dobro. Sada shvatam koliko su drugi svi problemi mali i bezvezni, koliko se opterećujemo i koliko smo nervozni, a bitno je samo da smo živi i zdravi - rekao je on za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading