ŠIROKO! PEVAČI UZELI BESNE HONORARE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ! Evo ko sve peva u prestonici! Od cifri će vam se zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

15.10.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored muzičkog spektakala, luksuzni beogradski hoteli pripremaju se da ugoste poznate ličnosti.

ŠIROKO! PEVAČI UZELI BESNE HONORARE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ! Evo ko sve peva u prestonici! Od cifri će vam se zavrteti u glavi!

Foto: ATA Images

Za doček Nove 2025. godine, Beograd se sprema da ugosti najveće estradne zvezde, potvrđujući svoj status evropske prestonice noćnog života i najboljeg provoda. Očekuje se da će najpoznatija imena na domaćoj estradnoj sceni doneti nezaboravnu atmosferu i spektakularne nastupe.


Najveće zvezde, poput Lepe Brene, Aca Lukasa i Saše Matića, ugovorile su astronomske zarade za svoje nastupe u Beogradu.

Ni Lukas neće biti sam, pa će s njim na istom mestu pevati mlađe kolege Uroš Živković i Aleksandra Mladenović, ali za daleko manje honorare - 20.000 i 15.000 evra.

Foto: ATA Images

Aco Pejović

 

Lepa Brena će za svoj nastup zaraditi impresivnih 110.000 evra, dok će Aca Lukas i Saša Matić uzeti po 100.000 evra. Pored njih, društvo na bini Breni će praviti Aco Pejović za 80.000 evra, obećavajući nezaboravnu novogodišnju noć.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

Pored muzičkog spektakala, luksuzni beogradski hoteli pripremaju se da ugoste poznate ličnosti. Tea Tairović će, na primer, ući u prvi dan 2025. godine sa dodatnih 50.000 evra na svom bankovnom računu, dok će Sloba Radanović zaraditi 40.000 evra.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović

 

Nataša Bekvalac će, kao i prethodnih godina, inkasirati 45.000 evra za svoj novogodišnji nastup, dok će legenda folk muzike Miroslav Ilić pevati za 40.000 evra.

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić

 


Raznovrsna ponuda novogodišnjih nastupa u Beogradu uključuje i izvođače poput Radiše Trajkovića Đanija, koji će zaraditi 40.000 evra, i Jane Todorović, koja će pevati za 30.000 evra.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Radiša Trajković Đani

 

Na poznatom beogradskom splavu, goste će zabavljati Darko Lazić i Rada Manojlović za honorare od 35.000 evra.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Lepa Brena

 

Menadžer Goran Lečić, poznat kao Leka, istakao je da su cene angažovanja pevača u njegovoj produkciji ostale stabilne u odnosu na prethodnu godinu, naglašavajući da je Beograd i dalje lider na tržištu estradnih događaja.
 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading